lauantai 23. maaliskuuta 2019

Loistava kosteuttaja kaikille ihotyypeille

Ihogeelit mielletään yleensä enemmänkin rasvaisen ja sekaihon kosteuttajiksi, mutta tämä geelimäinen tuote kyllä toimii kuivimmallakin iholla loistavasti. Epäilin suuresti tämänkään toimivuutta, kun sen ostin, mutta toisinpa kävi.


Rosa Graf lienee suomalaisille tuntemattomampi merkki. Sarja valmistetaan Saksassa, ja vaikka se ei olekaan kokonaan luonnollisista aineista tehty, luonnollisia raaka-aineita pyritään hyödyntämään tuotteissa niin pitkälle kuin se on mahdollista. Tuotteissa on myös käytetty mahdollisimman vähän hajusteita ja säilöntäaineita.

Satuin ostamaan Turusta eräästä hoitolasta Rosa Grafin Blue Line -sarjan Gel Hydratante -kosteusvoidegeelin, joka on tehty vaativalle iholle. En oikein jaksanut uskoa, että se sellaisenaan mitenkään toimisi, mutta yllätyin iloisesti.

Geeli on hieman sameahkoa, mutta kuitenkin geelimäistä, ja uppoaa pintakuivaan ihooni erinomaisesti tehden sen todella pehmeäksi. Se ei tunnu vaativan edes mitään voidetta lisäkseen.

Tehoaineina geelissä on E-vitamiini (soluja uudistava), hyaluronihappo (kosteuttava), pantenoli (uudistava) ja phyto-collastin (tästä en osaa sanoa, mitä se on, mutta sitä mainostetaan parantavan ihon kimmoisuutta ja kosteuttavan). Erinomaisesti tuntuu tämä kombo hoitavan hommansa.

Pitääpä kokeilla sarjan muitakin tuotteita.

Onko Rosa Graf sinulle tuttu merkki? Googlella löydät maahantuojan sivut, joilta näet ostopaikat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!