keskiviikko 27. maaliskuuta 2019

Kat Von D Lock-it Setting Powder

Tajusin vasta tänään, että on maaliskuun viimeinen viikko, ja pitäisi vaihdattaa kesärinkulat autoon! Miten pääsi kevät yllättämään näin? Mutta asiaan, eli tähän puuteriin.

*****
Olen aiemmin kirjoitellut toisesta Kat Von D:n puuterista; sellaisesta, jota voi käyttää kirkastamaan tiettyjä osia kasvoissa. Kuten esimerkiksi silmänalusia. Sitä voi myös käyttää korostamaan esimerkiksi poskipäitä. Postaus on luettavissa täältä.

Nyt puhutaan saman sarjan meikinkiinnityspuuterista, joka on pakattu ihan samanlaiseen purkkiin. Erona on vaan se, että tässä on mukana pieni vippa.Puuteri on itsessään hienojakoista ja läpikuultavaa. Tätä mainostetaan uudelle teknologialla, joka keventää puuteria 45% verrattuna "johtavaan meikinkiinnityspuuteriin" (mikä sekin sitten lienee, johtavuus on määritelty USA:n myyntien mukaan). Tällä saadaan aikaan parempi, tekstuuriton lopputulos, joka ei näy kamerassa eikä vaikuta jauhoiselta.

Toden totta, tulos onkin aika silkkimäinen ja verhoaa ihohuokoset näkymättömiin tasoittaen ihon pintaa. Puuteri vaikuttaa jopa miltei voidemaiselta, mutta tulos on kuitenkin samettisen matta.

Kuvassa puuteria kämmenselällä kuvan keski- ja alaosassa.

Jotkut tämäntyyppiset puuterit tuntuvat kuivattavilta, mutta en tulle mitään kiristelyä kasvoilla, enkä koe, että iho olisi kuivunut käytön jälkeen. 

Ainoa pikku miinus on se, että vippa on aika minikokoinen ja jos purkki kääntyy käsilaukussa ylösalaisin, puuteria on vipan molemmin puolin, mikä voi aiheuttaa sotkua. 

Oletko tutustunut tämän merkin tuotteisiin?

2 kommenttia:

  1. En yleisesti pidä merkin tuotteista mutta tämä puuteri vaikuttaa kyllä kiinnostavalta. Mulla on ollut hakusessa hyvä kiinnityspuuteri joka ei liiaksi pakkeloita naamaa vaan saisi ihon näyttämään hennon mattaiselta. Tämä kuulosti ainakin hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paesella on oikein hyvä ja edullinen puuterivaihtoehto, jota saa Suomesta. Kannattaa lukea tämä postaus: https://dzinninajatuksia.blogspot.com/2018/11/lyhyesti-puuterin-valinnasta-paese.html

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!