lauantai 9. maaliskuuta 2019

Turku Science Park 30 v. - iltajuhlissa

Eilen oli Naisten Päivä, ja mieskin toi huomaavaisesti minulle ruusun, kun tuli töistä kotiin 😍 Olipa vielä muistanut, että pidän erityisesti keltaisista ja oransseista ruusuista.


Illalla olikin sitten ohjelmaa: Olimme saaneet kutsun Turku Science Parkin 30-vuotisjuhlaa. Täytyy sanoa, että juhlat olivat isot, mutta todennäköisimmin vähiten tiukkapipoiset coctailkutsut, joissa ikinä olen ollut. Niin, olihan siellä juhlapuheitakin, mutta aika hauskalla tvistillä nekin.


Ilta alkoi kuohuviinimaljoilla ja puheilla, joita seurasi ruokailu. Pöytään oli katettu marinoituja oliiveja, insalata capresea (mozzarellaa ja kirsikkatomaatteja pestokastikkeella), fetasalaattia, vihersalaattia, maustettua ohrattoa, tomaattista kananfilettä ja falafelia. Jälkiruokana oli taivaallista paahtovanukasta, jota piti oikein santsata (pariinkin otteeseen, en edes muistanut annoksestani kuvaa ottaa, jälkkäri tarjoiltiin aalto-maljan muotoisista pikkukipoista), niin herkullista se oli. Plus tietty kahvit jne. Oikein maukas oli tarjoilu!


Tämän eestiläisen porukan puheenvuorot saivat katselijat hörähtämään remakkaan nauruun, hyvin onnistunut onnittelupuhe!Palkintoja, puheita, viiniä, seurustelua tuttujen ja tuntemattomien kanssa... Lopuksi lavalle astui Tommi Läntinen ja päästiin tanssimaankin!


Oli aika kiva ilta!

1 kommentti:

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!