keskiviikko 29. marraskuuta 2023

Arvonta

Laitetaanpas tänne vaihteeksi arvonta. Palkintona on korealainen VT Sun Pact. Vaikka eletäänkin vuoden pimeintä aikaa, paistaa se päivä vielä "risukasaankin", ja kohta kuitenkin koittavat kirkkaat kevätkelit, jolloin auringolta on hyvä suojata itsensä.

Arvon yhden VT Essence Sun Pactin, joka sopii kaikille ihotyypeille. Kirjoittelin tuotteesta aiemmin täällä

Arvonnan säännöt:

1. Arvontaan osallistutaan kommenttikentässä kertomalla, millaista aurinkosuojaa (kosmetiikka/vaatteet/auringon- tai päivänvarjo...) käytät ja käytätkö ympäri vuoden vai vaan kesällä/auringonpaisteella.

2. Osallistujan tulee olla vakkarilukija (kerro kommenteissa, mitä kautta luet).

3. Huolehdi, että osallistumiskommentissa on joku tunniste (älä lisää sähköpostiosoitettasi, vaan käytä nimimerkkiä!).

4. Arvonta päättyy 10.12. klo 23.59 (joten on hyvät mahikset saada tämä jouluksi, arvelen!). Voittaja julistetaan KOMMENTTIKENTÄSSÄ seuraavana päivänä, joten olethan itse asialla ja ilmoittaudut viikon sisällä, että saan sen postiin heti.

5. Postitan palkinnoin vain EU:n alueelle.

Onnea arvontaan ja osallistuaksesi muistathan lukea säännöt ja noudattaa niitä!

20 kommenttia:

 1. Mukana arvonnassa! Luen Bloggerin kautta. Huolehdin aurinkosuojasta erityisesti kesällä ihan aurinkovoiteiden muodossa. Lisäksi aurinkolasit ja pahimpaan paahdeaikaan päivästä suosin varjossa oleilua. Talvella käytössä on oikeastaan vain meikkivoiteet, joissa on aurinkosuoja, ellen sitten kevättalvella tiedä olevani koko päivän jossakin hangessa auringonvalossa, jolloin laitan myös aurinkovoidetta.

  VastaaPoista
 2. Olen tosi huono käyttämään aurinkorasvoja, joten kesäisin viihdyn varjossa sekä käytän hattua ja pitkähihaista. Pikkuhiljaa kuitenkin opin niistä kerroista kun ihoni palaa, varsinkin kesällä autolla ajaessa on ikkunanpuoleinen käsivarsi selkeästi tummempi.

  Luen blogit.fi:n kautta!

  Taija-Tiia olkoon nimimerkkini :)

  VastaaPoista
 3. Mukana arvonnassa ja luen bloggerin kautta . Käytän yleensä keväällä ja kesällä aurinkosuojatuotteita.

  VastaaPoista
 4. Mukana arvonnassa. Kesäisin ja etelässä vältän ulkonailoa päivällä, pukeudun peittävästi ja kasvoissa sekä näkyvillä ihoalueilla käytän 50+ airinkosuojavoidetta. T Marsana

  VastaaPoista
 5. Kiitos Dzinni blogistasi! Seuraan sitä blogit.fi:n kautta. Kuvaukset Keski-Euroopan kaupungeista ja kauneustuotteista kiinostavat! T Marsana

  VastaaPoista
 6. Käytän kesällä aurinkovoidetta. -Matilde

  VastaaPoista
 7. Käytän ympäri vuoden aurinkosuojaa. Kesällä 30 tai 50 suojakerrointa ja meikkivoide sisältää myös kertoimen. Seuraan bloggerin kautta ja mukana arvonnassa. Terv. Sanna

  VastaaPoista
 8. luen Blogit.fi -kautta. Käytän alkukeväästä syyskuun loppuun saakka suojakertoimellisia voiteita. Lisäksi kesällä tarvittaessa lippistä.

  VastaaPoista
 9. Blogit.fi kautta luen blogiasi, mukana arvonnassa.

  aiholapp at lailanet.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohtui kommentistani aurinkorasvan käyttö kesällä ja kevätsäällä merellä.
   aiholapp lailanet.fi

   Poista
 10. Bloggerin kautta luen. Käytän aurinkorasvaa kesäisin aurinkoa ottaessa ja etelänreissuila lisäksi hattua. Kasvorasvoja en erityisesti valitse sen mukaan, sisältääkö suojakertoimen. Niitä muutama löytyy.

  VastaaPoista
 11. Seuraan bloggerin kautta. Käytän aurinkosuojaa varmaan liian harvoin, lähinnä hattua sekä auringonrasvaa jos joudun olemaan paljon ulkona auringossa kesäisin.

  VastaaPoista
 12. Seuraan Blogit.fi kautta. Vartalon suojaan auringolta pääsääntöisesti vaatteilla paitsi urheillessa. Silloin käsivarret ja sääret kaipaavat aurinkorasvaa, mutta välillä se tahtoo unohtua. Kasvoilla ja kaulalla käytän 50 suojakertoimella olevaa aurinkorasvaa. T. Aurinkoinen

  VastaaPoista
 13. Unohtu vielä mainita, että käytän keväästä syksyyn aurinkoisilla keleillä vaikka pitäisi kylläkin käyttää aina. T. Aurinkoinen

  VastaaPoista
 14. Käytän vain kesähelteillä aurinkorasvaa ja ulkomailla jos olen lämpimässä.

  peholapp(at)lailanet.fi

  VastaaPoista
 15. Voittaja ompi Nina! Kiitos kaikille osallistumisesta!

  Nina, laitatko yhteystietosi vaikka tuolla oikeassa kolumnissa olevan yhteyslomakkeen kautta tai osoitteeseen dzinni@europemail.com

  Lähden ensi sunnuntaina Suomeen ja haluan postittaa palkinnon täältä Saksasta ennen lähtöäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, täällä on Posti jo tänään mennyt kiinni, ja huomenna tuskin ehdin sinne, sillä se on vain muutaman tunnin auki. Eli koska voittajasta ei ole kuulunut mitään, odottelen vielä tammikuun puoleen väliin (en aio ottaa palkintoa mukaani Suomesta postitettavaksi), joten katson sitten (ellei mitään kuulu), että odoteltu on jo tarpeeksi kauan ja arvonta menee uusiksi.

   Eli: Huhuu, Nina, vielä uusiksi!

   Poista
  2. Juuri vasta huomasin, että olit huhuillut minua. Laitan osoitteeni sinulle.

   Poista
  3. Laitoin gmailista meiliä ja ne joutuvat toisiaan roskapostiin, kannaatta tsekata sekin. Kiitos vielä!

   Poista
  4. Kiitos, nyt tuli perille! Tsekkaan muuten aina myös roskapostit.

   Saat paketin tammikuussa, sillä nyt en tosiaan enää ehdi postiin. Mukavaa joulunaikaa kuitenkin!

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!