perjantai 3. marraskuuta 2023

Millä saa kikkurat suoremmaksi ja muhkeat hiukset?

Näköjään taas on ongelmia blogisyötteen kanssa, koska edellinen postaus ei ilmaantunut minnekään listauksiin... Toivottavasti asia korjaantuu jossain vaiheessa itsekseen.

Mutta nyt päivän aiheeseen, eli hiusten suoristamiseen tai muuten vaan muhkeisiin hiuksiin. Millä se saadaan aikaan?


Kuten olen aiemmin täällä(kin) voivotellut, hiukseni muuttivät väriä ja alkoivat kasvaa varsin kiharina kantasolusiirron jälkeen. Värin voi aina vaihtaa keinotekoisesti, mutta noille kikkuroille on ollut aika vaikea tehdä yhtään mitään. Ei auta suoristusrauta, eikä mikään, kunnes...

Vanha kunnon kikka saada hiuksista todella muhkeat, on muotovaahto. ostin Kristin Essin Instant Lift Volumizing Moussen, ja voin vaan sanoa, että kyllä on muotovaahtojen huippu! 

Muotovaahdon kanssahan kannattaa käyttää esimerkiksi hiusrullia. Föönaustakin suositellaan, mutta minulla ei ole kärsivällisyyttä siihen. Eikä kyllä ole täällä föönaamiseen tarvittavaa laitettakaan, senpuoleen. Laitan pehmorullat yöksi päähän, ja se on siinä. Kuohkea kampaus kestää monta päivää, ja vielä parempana, jos laittaa Invisibobblen avulla hiuksen kiinni ylös sykerölle yöksi. Laitan tavallisen ponnarin ja sitten kierrän hiushännän sen ympärille kiinni. Näin se aukenee taipuisana aamulla, eikä liiskaudu tyynyyn.

Jotkut muotovaahdot jättävät kuivuessaan hiukset koppuraksi, mutta tämä ei tee sitä, mistä plussaa.

Sitten tähän suoristusasiaan: isoja rullia käyttäessä tämä myös pitää nuo kurittomat kikkurani suhteellisen suorana, vaikka ei rullien avulla piikkisuoraa voi edes tavoitella.

Mikä ihana tunne, kun ei aamua tarvitse aloittaa selvittelemällä takkuisia kiharoita. Suosittelen kokeilemaan.

Kristin Essiltä en ole vielä huonoa tuotetta kokeillutkaan, tosin aiempaa kokemusta on vain yhdestä. Postaus siitä on luettavissa täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!