lauantai 25. marraskuuta 2023

Peach C - jälleen yksi korealainen brändi

Peach C on Suomessa tuntemattomampi korealainen kosmetiikkabrändi, jonka perustaja on korealainen malli ja bloggaaja Haneul. Brändiä myy Suomeenkin mm. YesStyle.

Minun ostoslistalleni päätyi Peach C Peach Glow Makeup Base ja Peach C Honey Glow Cover Cushion -peitevoide, joka on kolmesta tarjolla olevasta sävystä vaalein, eli #01 Ivory.


Meikinpohjustusvoide on maitomaista ja se sisältää korealaiseen tapaan hoitavia ainesosia, kuten glyseriiniä, hyaluronihappoa, valkohilpan siemenöljyä, skvalaania, pantenolia, betaiinia ja litsin & persikan hedelmäuutteita. Jonkinlaisesta aurinkosuojasta pitävät fysikaalisesti huolen titaani- ja sinkkioksidit.

Voide on vesigeelimäistä ja kosteuttaa hyvin, ainakaan minun kasvojeni iho ei päivän mittaan alkanut kiristellä, joten ei valittamista.


Meikkivoide taas on pakattu tyynyrasiaan, johon voi ostaa täyttöpakkauksen. Arvelin ensin väriä turhan vaaleaksi, mutta sitä se ei loppujen lopuksi ollutkaan, vaan sulautui ihoon hyvin.

Tässä meikkivoiteessa on "virallisestikin" (toisin kuin tuossa primerissä, jonka tuoteselosteessa ei aurinkosuojaa ollut mainittu erikseen) SPF50 / PA+++. Tämä ilmeisimmin on fysikaalinen ja tulee titaanioksidista.

Korealaiseen tapaan tässäkin on hoitavia ainesosia, mm. glyseriiniä, adenosiinia, niasiinia ja keto-orvokkiuutetta (Viola tricolor), jonka sanotaan olevan ihoa rauhoittavaa, pehmentävää ja antioksidanttista.

Voide on hyvin miellyttävää iholla, ja epäilenpä, että se voisi kestää melkein vettäkin, ainakin johonkin pisteeseen saakka. Voide pysyy kasvoilla hyvin pakenematta juonteisiin tai häipymättä minnekään päivän mittaan. Voiteessa on myös synteettistä micaa tuomassa hiukan hehkua, ja tulos oli hienovarainen olematta mitenkään turhan kiiltelevä iholla. Tykkäsin.

Mikä mukavinta, se sulautuu kummallisen hyvin oman ihon väriin ja näyttää erittäin luonnolliselta peittäen kuitenkin hyvin ihon virheitä.

Toisin kuin tuo kirjain C brändin nimessä, näissä ei näytä olevan C-vitamiinia, vaikka niin voisi ehkä luulla. En tiedä, mistä tuo C nimeen tulee.

Hintakaan ei pankkia rikkonut 😊.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!