torstai 23. marraskuuta 2023

Morphe Make It Big

Nyt joulun alla on tarjolla kaikenlaisia lahjapakkauksia, joissa on useampi tuote sisällä. Hankin jostakin nettikaupasta tämän Morphe Make It Big -pakkauksen, mahtoiko tämä olla Notinolta. Hinta taisi olla hiukan yli 13 euroa alennuksessa.


Pakkauksessa on volymisoiva Make It Big Volumizing Mascara (musta), Make It Big Brush-Tip Liquid Liner (musta) ja matkakokoinen The Big Prime Lash Primer, joka on yllättävää kyllä sähkönsininen. Ripsari ja rajaustussi ovat täysikokoisia.


Tussi tekee muuten todella tarkkaa jälkeä, eikä suttaannu päivän menoissa. Samoin ripsiväri on oikein hyvä, ei tuhrustu roikkuville yläluomilleni ja erottelee ripset tehden niistä pitkät ja tuuheat. Hyvä ostos, varsinkin tähän hintaan.


Ripsivärinpohjustaja on tosiaan sähkönsininen! Mielenkiintoista... Yksinään käytettynä se näyttää tummansiniseltä ripsilläni.

Muistan lukeneeni jostakin, että joku kuuluisa ulkomaalainen meikkitaiteilija väitti, että Elizabeth Taylorilla ei olisi ollut "orvokinsiniset" silmät ollenkaan. Elizabeth oli kuuluisa violetihtavista silmistään, mutta tämän meikkitaiteilijan mukaan efekti saatiin harmaisiin silmiin aikaan laittamalla kerroksittain sinistä ripsiväriä, sitten kampamalla ripset auki ja lisäämällä ripsien kärkiin mustaa. Se sai silmät näyttämään orvokin sävyisiltä.

Tiedä sitten onko totta, mutta harmaista silmistä on moneksi, kuten tässä aiemmassa postauksessani jo todettiin.

2 kommenttia:

  1. Mun suosikki on tuo eyeliner. Tulee tarkka jälki eikä suttaannu ikinä, ei vaikka nukut sen kans. Pitää vaan muistaa säilyttää kärki alaspäin, muuten alkaa tökkimään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, muistankin sun kehuneen tätä.

      Mua kiinnosti lähinnä ostaessa tuo primeri, mutta hyvin tuntuu toimivan koko setti, eikä ollut kalliskaan kokonaisuus.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!