maanantai 13. marraskuuta 2023

Vuoden lopun kosmetiikkahinkulista

Minä en varmaan tällä hetkellä tarvitse yhtään mitään kosmetiikkaa, mutta aina voi haaveilla ja tehdä himotuslistoja. Tosin oikeasti minun pitäisi ostaa ainoastaan puristepuuteri, koska käyttämäni IT Cosmeticsin versio loppuu kohta. Se on toistaiseksi paras, mitä olen omistanut, ja niitä on käytetty monta, mutta vaihtelu virkistää...

Kuvakaappaus: Sephora.de

Huda Beauty Easy Bake and Snatch -puuteria on paljon kehuttu ainakin ulkomaisissa naistenlehdissä. Saatavilla on kahdeksan sävyä. Puuteri on puolipeittävä-peittävä ja kestää mainospuheiden mukaan kasvoilla kahdeksan tuntia. Se on myös talkiton & tuoksuton, eikä kuivata ihoa, koska siinä on avokadoa ja hyaluronihappoa. Erikoista: Vippa on kolmion muotoinen. Tätä myy mm. Cult Beauty n. 36 euron hintaan.
Kuvakaappaus: Jillian Dempsey

Jillian Dempsey FLYK Trick Mascara on oikeastaan kaksi tuotetta yhdessä. Ripsarin kärki kääntyy 90° kulmaan, ja sillä saa piirrettyä rajaukset silmiin. Kätevää! Tykkään monitoimituotteista! $26 brändin omilta sivuilta, toimittavat kyllä moniin Euroopan maihin, mutta pitää maksaa tullit, joten jää kyllä jo sikälikin tilaamatta. Mutta kiva idea!


Viimeisimmällä hyllyjennuohousreissulla paikalliseen Sephoraan huomasin itselleni ihan uuden brändin nimeltä Byoma. Brändillä oli paljon ihoa kosteuttavia tuotteita, ja se mainostaakin itseään ihon suojakerrosta korjaavana/suojaavana sarjana. Kävin kurkkaamassa nettisivuille (mainoslinkki, jonka klikkaamisesta en hyödy mitään: byoma.com), ja sieltä vastaan tuli hauska ihotesti ja samaan syssyyn (jos annat luvan) systeemi skannaa naamasi ja suosittelee tuotteita. Esim. Cult Beauty ja FeelUnique myyvät brändiä, jos ostohinku yllättäisi. Hinnat eivät huimaa päätä, putelin saa uhraamalla hiukan toista kymppiä.

Kuvakaappaus: Nars

Minulla on jonkinlainen pakkomielle näihin silmänalusten kirkastajiin, joita on oikeastikin läjä odottamassa postaustaan tänne blogiin. Silti tekisi mieleni kokeilla tätä Nars Light Reflecting Undereye Brighteneria, jota on myös kehuttu. Hulluutta, tiedän, enkä usko tätä ainakaan nyt ensihätiin hankkivani, koska omistan ihan toimivia vastaavia. Tämä silmänalusten kirkastaja on saatavilla kuudessa eri sävyssä. Niitä saapi ostaa mm. brändin omilta sivuilta, Notinosta, Cult Beautysta, Niche Beautysta ja Parfumdreamsilta. Hinta on halvimmillaan kolmenkympin molemmin puolin.

Löytyikö tästä listasta mitään mielenkiintoista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!