torstai 16. marraskuuta 2023

Jälleen yksi meikinpoistobalmi

Kuten muistatte, en oikein syttynyt Elemis-merkkisen putsaribalmin tahmeudelle (linkki vie postaukseen) joten hakusessa oli joku toinen vastaava.

Dm:llä sattui silmiini Foamie-merkkinen, paperikartonkiseen purkkiin pakattu balmi, ja ajattelin, että jee, ei muoviroskaa, joten sen ostin. Hintakin oli alle 9 euroa per 50 g purkki.


Foamie Magic Cleanse Makeup Remover -balmissa on 99% luonnollisia ainesosia, mm. kookosöljyä, sheavoita, auringonkukkaöljyä, seesamiöljyä, karnaubavahaa, E-vitamiinia ja glyseriiniä. Seesamiallergikot huomatkoon tuon seesamiöljyn.


Ensin ajattelin, että seos purkissa on toooosi tönkköä. Mutta se taisi vain olla ollut liian viileässä ja sitä joutui kaivamalla kaivertamaan purkista. Eikä se levittynyt edes hyvin iholle.

Hmm. Asia parani heti, kun purkki oli saanut olla huoneenlämmössä. Kiinteää se on yhä, mutta levittyi iholle kuitenkin vaivatta. Ja tuli myös purkista ulos spaattelilla ilman kummempia kommervenkkejä.



Veden kanssa balmi myös emulgoitui hyvin, jopa liki vaahtomaiseksi ja peseytyi hyvin pois jättäen ihon pehmeäksi ja poistaen tietty myös meikin. Myös vedenkestävän ripsivärin.

Ei se ollutkaan sitten niin huono ostos! Minulle lisäplussaa tuo biohajoava pakkaus.

Foamier tuotteet ovat silikonittomia, mikromuovittomia, hajustamattomia ja PETA-sertifioituja. Näitä on ainakin ennen saanut myös Suomesta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!