tiistai 17. marraskuuta 2015

Hampaitten valkaisua

Noniin, alkoi Yotuelkin pelittää kun hoksasin, ettei sitä saakaan huuhdella pois hampaista. Tai siis merkkiä edustavan firman ihminen kertoi, että niin se toimii.


Suolainen hinta kyllä tahnalle; kipuaa toista kymppiä per tuubi. Mutta pelittää, kun hampaiden pesun jälkeen pyyhkäisen mönjää sormella hampaiden etupintaan ennen nukkumaan menoa.Työsarka ei kyllä tällä kahvinkulutuksella vähene, ja nappasinkin apteekissa käydessäni mukaan hampaittenvalkaisupakkauksen. iWhite -pakkaus sisältää 10 esitäytettyä muottia, jotka läntätään hampaille pariksikymmeneksi minuutiksi per päivä ja vaalennuslupaus on jopa 8 astetta.Tuotetta pitää siis käyttää viitenä perättäisenä päivänä. Kuulostaa helpolta, ja sitä se onkin, mutta, vaikka minulla ei ole mitkään hevosenhampaat, tuntui, että muotit on suunniteltu hyvin pienihampaisille, sillä reuna ei mene ikeneen saakka. Mutta vaalenemista on havaittavissa.

Pieni huomio itse geelistä: se ei sisällä vetyperoksidia, ja se sisältää hampaita vahvistavaa kalsiumia.

Onko joku muu kokeillut ja jos, niin miten meni? Oliko tulos selvästi havaittava?

1 kommentti:

  1. Yotuelia fanitan täysillä ja hintaakaan en pohdi, sillä ilman en voisi olla ja on ollut tehokas palvelija jo vuosia. :) Tuota toista en ole testannutkaan, mutta kaikki kiinnostaa, kun on hampaista puhe. :)

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!