torstai 5. marraskuuta 2015

Lisää kosmetiikkapitoisia joulukalentereita (ja yksi koruja sisältävä)

Huoh, alkaakohan tämä jo olla pakkomielle.... :D Joka tapauksessa listaan vielä muutaman.... No 7:n joulukalenteri pullahti Bootseille viime viikolla, ja sen saa omakseen (ken ehtii heti tilata) £38:lla tai 38 k pointsilla (äkkiä tarkistamaan, mikä on kortin pistetilanne!). Postikulut ovat £9.95 ja sen voi tilata täältä (saman linkin takana myös sen sisällysluettelo).


Kynsifriikeille on saatavissa Ciatén kalenteri hintaan £49 tai 49 k pistettä. Postit ovat samat kuin tuolle No7:n kalenterille.

House of Fraser myy omaa beauty-kalenteriaan hintaan £20 + postit £6. Ei niinkään kallista!

Sitten vähän uuttakin! Oliver Bonasilta saa koruja sisältävän joulukalenterin hintaan 25,36 Euroa, plus postit £9.50! Wau, hauska! Teemana on Pähkinänsärkijä-baletti.2 kommenttia:

  1. Hei dzinni toi Bootsin No7 oli monesta loppuunmyyty heti aamusta joten monet fanit tilaa sen etukateen ja noutaa kaupasta. Pangolin Englannista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, tiedän, mutta tätä postausta kirjoitettaessa sitä oli vielä saatavana Bootsin international-saitilta. Monella joulukalenterilla, joita UK:ssa myydään, on jonotuslista netissä, joten kannattaa olla ajoissa asialla.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!