keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Livbox, marraskuu 2015

Livbox saapui taas luumunpunaisessa kuosissaan, ja herätti hiukan ihmetystä sisällöllään.


Heti ensimmäisenä osui silmiin iso violetti tuubi. Se näkyy olevan RFSU:n Sense Me Caring Massage Glide - geeli, jota voi käyttää hierontaan ja intiimialueille liukkariksi. Sisältää kosteuttavia aineita(puuvillauute, aloe). Liukkarigeeli? Häh?

Toinen tilaavievä boxintäyte oli Lumenen Bright Now Vitamin C heleyttävä BB-voide. Häh tällekin, eikös tämä ole boxista tullut jo kertaalleen? Sitäpaitsi sävy 01 Light on talvellakin ihan liian "kalkkilaivan kapteenimainen" minulle.


Labellon huulirasvan kohdalla ei kyllä yhtään naurattanut. Minulla on varmaan kolme kiloa huulirasvoja odottamassa käyttöä, ja jokapäiväisestä käytöstä huolimatta tämä varasto ei kyllä näytä mitään loppumisen merkkejä. Tässä huulirasvassa on uutta kaksikerroksisuus: ydin on hoitava ja ulkokuori sävytetty. En jaksa siltikään innostua.

Head & Shouldersin hilseshampoonäyte on OK, vaikken nykyään enää hilseestä kärsikään. Pikkupullot ovat kuitenkin hyviä reissussa.

Hiustenhoitoon oli boxissa Rich-merkkinen pullo argan-öljyä. Ihan OK sekin, mutta milloin tämä öljyhullutus oikein loppuu?

Sokerina pohjalla oli pullollinen Nivean Daily Essentials Double Effect Eye Make-up Removeria. Tähän olin oikein tyytyväinen, ja pullokaan ei ollut minään minimalli.

Ylimääräisenä boxissa oli 20 kpl:n paketti Jordanin Easy Flossereita (jotka myös kiitoksin otetaan vastaan!), ja Calvin Kleinin Eternity -tuoksunäyte. Ihan hyvä juttu sekin.

Mitäpä löytyi teidän bokseistanne?

2 kommenttia:

  1. Mulle tuli Herbinan naamio tuon liukkarin sijaan, ihan mielenkiintoinen valinta Livboxilta :D

    VastaaPoista
  2. en saanu viel omaani vaikka smartpostin kautta tulee ei ees viestiä tullut

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!