lauantai 21. marraskuuta 2015

Lindexin kosmetiikkaa ja vielä yksi korujoulukalenteri

Pyörähdin taas hiukan shoppailemassa ja silmiin muuten osui H&M:llä kaupan oleviin korujoulukalentereihin. Sen kummemmin en niitä pysähtynyt tutkimaan, mutta ihan vaan tiedoksi, että vaikka heidän nettikaupassaan ei niitä näytä olevan, on niitä kuitenkin näemmä kaupoissa tarjolla.


Mutta sitten muuta asiaa, otsikon mukaan. Lindex ei ole kauppa, jossa usein asioisin, mutta ovesta kurkattuani katse kiinnittyi meikkituotteita sisältävään hyllyyn, ja piti oikein pistäytyä katsomassa. Tuotteita oli aina huulipunista meikkivoiteisiin, ja ostin kokeeksi peitevoidepaletin ja pidentävän ripsivärin.


Alta kympin hinnaltaan, kumpikin erikseen siis. Peitevoidekiekossa oli kiinnostukseni kohde lähinnä tuo oranssihtava sävy, joka peittää tummat silmänaluset hyvin. Yksi voiteista oli lähinnä ihon sävyä, kolmas keltaisempi.

Ihonvärinen, oranssimpi ja kellertävä sävy viimeisenä.

Ripsivärissä on kierrremäinen ja suhteellisen kapea harjasosa.

Peitevoide saa kuitenkin hiukan kritiikkiä. Siinä on kyllä pigmenttiä (huonompiakin on nähty!), mutta se tuntuu varsin rasvaiselta. levittyy kuitenkin hyvin. Epäilen sen karkaavan juonteisiin ja ilmeryppyihin hyvin helpolla, mutta sepä nähdään, kun kokeilen sitä kunnolla.

Tästäkin näkee, että sormin  käytettynä siihen jää tuollainen jälki, joka kielii rasvaisuudesta.
Ripsiväristä sen verran, ettei ole ollenkaan mikään huono. Tässä silmien alla myös tuota oranssihtavaa peiteainetta, joka tekee hiukan vahamaisen kalvon ja korostaa juonteita, joten se ei ole kuitenkaan suhteellisen kuiville silmänalusille ihan paras mahdollinen.

Meikitön versio.Ylimmäinen kuva on otettu sähkövalossa ja ilman meikkiä, alemmat meikillä ja kerroksella ripsiväriä. Kuten ennenkin olen huomannut, silmän alla oleva arpi näkyy, joten siihen voisi tietty sipaista meikkisienen kulmalla hiukan tuota kellervää sävyä. Tässä kuitenkin käytetty vain oranssia peitesävyä.

Tämä pidentävä ripsiväri on mielestäni ihan suositeltava. Sen saa nopeasti ripsiin, eikä se vaadi yhtä monta kerrosta kuin Lidlin vastaava. Joskaan hinta-/laatusuhteeltaan näitä ei voi ihan suoraan verrata, Lidlin ripsari kun on paljon halvempi hinnaltaan.

7 kommenttia:

 1. Kiitos tuosta H&M:n joulukalenterivinkistä. Pitää käydä kurkkimassa josko sattuisi silmään. Muistatko tai huomasitko katsoa, että minkä hintainen tuo oli? Odottelen jo kuumeisesti joulukuuta, että pääsisin avaamaan tuota Charlotte Meentzen kalenteria, jonka innostuin ostamaan kun sitä esittelit. :) Mielenkiintoista myös tietää miten nuo Lindexin meikit toimii käytössä. Itsekin niitä joskus katselin ja vähän epäilin laatua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi,

   Oliskos ollut jotakin 29 euroa. Tämä tukee sitä ajatusta: http://www.hm.com/us/product/35078?article=35078-A

   Poista
  2. Arvio tuosta H&M:n kalenterista (pikkusen spoileri...):

   http://snowinglove-bd.blogspot.fi/2015/11/h-advent-calendar-review.html

   Poista
  3. Kiitos linkeistä. Pitääpä harkita uudelleen jos hinta on noinkin korkea ja laatu ei ilmeisesti ole hirmu hyvä. Ehkä yksi kosmekalenteri ja yksi tee kalenteri riittää.. ehkä.. :)

   Poista
  4. No se on tietty vain yksi mielipide ja vähäisen "otannan" kautta sekin...

   Poista
  5. Myyjiltä voi tietty kysyä, jos he osaavat sanoa, mitä se pitää sisällään? Harva nyt ihan sikaa säkissä haluaa ostaa.

   Poista
 2. Siitä ei kauhean pitkä aika kun lindex alkoi myydä kosmetiikkaa,tosin itellä ei niistä kokemusta

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!