torstai 26. marraskuuta 2015

Rodial Dragon's Blood Sculpting Gel

Ostan aika usein kosmetiikkaa lentomatkojen aikana (kaiketi pelkästä lentomatkan aikana koetusta tylsistymisestä johtuen). Joltain lennolta jäin käteeni Rodialin voidepurkki, josta nyt siis lisää.


Voide kuuluu ns. kasvoja muokkaaviin, ja sen luvataan kosteuttavan ihoa ja palauttavan sen elastisuutta kiintetyttämällä roikkuvia ihoalueita.


Nyt kun paljon puhutaan mehiläisten tai käärmeiden myrkyistä ihovoiteissa, ihmettelin tätä raflaavaa nimeä, mutta nimi tulee siitä, että yhtenä vaikuttavista aineksista tulee lohikäärmepuun ("sangre de dragon", Croton lechleri) punaisesta mahlasta. Puu on harvinainen, ja sitä kasvaa parhaiten Sokotran saarella Jemenissä.


Rodianlin voide lanseerattiin 2012, ja se saavutti heti suuren suosion maailmanjulkkisten keskuudessa. Mm. Lady Gagan kerrotaan käyttävän sitä.

Geeli ei valmistajan mukaan ainoastaan kosteuta, vaan myös täyttää esimerkiksi iän myötä esiin tulevat renkaat silmien ympärillä. Se myös saa leukalinjan tiukemmaksi ja buustaa kollageenin tuotantoa. Voidetta pidetään hyvänä vaihtoehtona hyaluronihappofillereille.

Alla INCiä ja ainesten vaikutuksesta:

•DRAGONS BLOOD IS SOURCED FROM THE RED SAP OF THE ‘SANGRE DE DRAGO’ TREE & WORKS TO FORM A SECOND SKIN-LIKE PROTECTIVE FILM ON THE SKIN. PROTECTS AGAINST ENVIRONMENTAL DAMAGE AND CONTAIN ANTI-INFLAMMATORY PROPERTIES.
•COLLAGENEER STIMULATES AND INCREASES THE NATURAL COLLAGEN PRODUCTION AND SYNTHESIS FOR SMOOTHER, PLUMPER SKIN.
•VOLUFILINE INCREASES FATTY DEPOSITS IN THE SKIN TO AND PLUM SAGGING SKIN.
•COMMIPHEROLINE REDUCES THE APPEARANCE OF WRINKLES AND IMPROVES TONICITY AND ELASTICITY OF THE SKIN.

Kuulostaa varsinaiselta älyvoiteelta! Korkkasin sen juuri, joten kerron sitten, miten sen kanssa kävi, kun olen hiukan sitä kokeillut. Itse geeli on kevyttä ja menee varmaankin hyvin meikin alle, ei vaikuttaisi edes tekevän rasvaisuuteen taipuvaa sekaihoa kiilteleväksi ihan ensihätiin.

Onko geeli tuttu jollekin lukijalle aiemmista kokeiluista?

Purkki on ainakin kätevä, ja voide tulee ulos kantta painamalla.


1 kommentti:

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!