sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Sunnuntaita...

Ihan ensimmäiseksi pitää muistuttaa, että arvontaan voi osallistua vielä tämän vuorokauden loppuun saakka. Tässä linkki.

Nuo postauksessa mainitut kissat ovat muuten edelleen täällä, ja täytyy sanoa, että en muistanutkaan, kuinka paljon ne voivat saada aikaan sotkua. Enemmän kuin koira, vaikka luulisi päinvastoin. Ja ei, minä EN ole eläinvihaaja, mutta kun nuo moukuvatkin läpi yön sotkemisen lisäksi.


Taas vähän tällainen tohelo viikonloppu. Huomasin taannoin, että auton takaluukkuun oli joku vedellyt jollain terävällä esineellä muutaman raidan (GRR...) ja sitten vielä parkkipaikalla joku torvelo peruutti citymaasturillaan suoraan auton etukulmaan, joka tietty meni läjään. Vaikkakin se menee tämään ko. herran auton vakuutuksesta, se koko etupuskurin vaihto, ei kyllä yhtään naurata olla taas ilman autoa sen laiton ajan.

Niin, että hyvin menee. Jouluhömpötys ärsyttää ja yritänkin läjätä lahjat kasaan mahdollisimman pian ja postittaa ne. Jos siis Suomessa posti ei jumita lakkoilun vuoksi jouluun saakka, niin lahjojen pitäisi mennä perille.

*****
Mikä siinä muuten on, että aina ilmojen kylmetessä ihokin kuivuu. Siis vaikka ilma olisi kosteaakin. Minulla iho alkaa aina ikävästi hilseillä, ellei sitä rasvaa. Toisaalta kun käy joka päivä kuntosalilla, niin päivittäinen suihkukin rasittaa, jotenpesen esim. kasvot pelkällä vedellä ja pidän huolen siitä, ettei sekään ole liian kuumaa ettei se vie ihon luonnollista rasvaa mukanaan. Pitää palauttaa mieleen nämä ohjeet.

ILM-messuilta saaliina tuli muuten tällainen vitamiinituubi:Katsoin ensin vaan ylimalkaisesti, että sinnkiä ja C-vitamiinia, eli pistin tuubin jemmaan flunssakauden varalle (kuten olen aiemmin maininnut, ensioireisiin kannattaaottaa iso annos kumpaakin, se hidastaa flunssavirusten jakaantumista ja lyhentää taudin kestoa).

Vaan siinäpä on muitakin aineita, jotka vaikuttavat ihonkin kuntoon! Eikun käyttöön heti! Tuli vaan kuitenkin mieleen, että hampaat eivät varmaankaan välttämättä tykkää kovin happamien poretablettien käytöstä  - ei ainakaan pidemmän päälle. Eli tässä muodossa vain kuuriluonteisesti.

Moniko teistä syö vitamiinilisiä säännöllisesti?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!