maanantai 16. marraskuuta 2015

Tujua kuorintaa iholle

Aiemmassa iHerb-postauksessani (KLIK!) tulikin jo puhetta tästä  Alluressa niin kovin kehutusta kuorinnasta. Acure Organicsin Brightening Facial Scrub onkin stydiäntavaraa, joka kuorii kunnolla, mutta ehkä sillä ei kannata ihan ohuinta ihoa rassata. Paksummalle iholle tämä on ihan omiaan, ihotyypistä riippumatta.En mitenkään epäile, etteikö tämä auttaisi maksaläiskäistä ihoa kirkastumaan, sillä kuorintateho on aikamoinen. INCI näyttää tältä, eli mielestäni on aika loistava:

Organic curoxidant blend [(organic euterpe oleracea (acai) berry, organic rubus fruticosus (blackberry), organic rosa canina (rosehips), organic punica granatum (pomegranate), Fair Trade Certified organic aspalathus linearis (rooibos)], organic calendula officinalis (calendula), organic matricaria recutita (chamomile), organic aloe barbensis (aloe vera) leaf juice, vegetable glycerin, French green clay, organic lemon peel granules, saponified organic cocos nucifera (coconut oil), cellulose gum (vegetable), organic olea europaea (olive oil), organic ascophyllum nodosum (sea kelp), theobromo cacao (cocoa) powder, organic chlorella pyrenoidosa (chlorella growth factor), chlorophyll, glucono delta lactone (fermented sugar), carageenan, argania spinosa (argan) stem cells, organic argania spinosa (argan) oil, potassium sorbate (food grade preservative), lilium candidum leaf cell extract, essential oil blend of salvia officinalis (sage) and mentha spicata (spearmint).

Olisin  vaikka voinut vannoa, että siinä on hiekkaa, mutta ei, ranskalaista vihreää savea kylläkin, jos maa-aineksista puhutaan.Chlorella-levä antaa myös oman vihreän värinsä seokselle. Kuorinta on täynnä antioksidantteja, täysin vegaaninen, siinä ei ole sulfaatteja, parabeeneja, petrokemian tuotteita, silikoneja, ftalaatteja, hajusteita jne., ja se on 100% biohajoava. Mitä muuta voi toivoa?

Ah niin, tietty sitä, että se toimii! No kyllä vaan, iho jää silkin pehmeäksi ja imaisee hoitovoiteet kuorinnan jälkeen hanakasti.

Kämmenselkä kuorinnan jälkeen. Väri on kirkastunut ja iho pehmeä kuin lapsen peppu.

Iso tuubi (118 ml) on iHerbissä alta 8 euroa, joten edullisesti lähtee. Arvioita voi lukea täältä. 681 arviosta 502 on viiden tähden ja ainoastaan seitsemän antoi yhden tähden, joten hajonta on asteikon yläpäähän päin, eikä ihme. Postikulut ovat halvimmillaan Suomeen alta neljäön euron ja toimitus nopea.

Ensitilaajille alennusta tästä linkistä.

2 kommenttia:

  1. Varmasti hyvä tuote tämä, mutta olen luvannut itselleni siirtyä pois savea tai rakeita sisältävistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Savessa ja luonnollisissa rakeissa ei liene mitään vikaa, mutta ne muovirakeet, ne ovat paha juttu, ja niistä olenkin monasti postaillut.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!