lauantai 14. marraskuuta 2015

Lidlin ripsiväri

Kuten olen aiemminkin sanonut, Lidlin kosmetiikka on yllättävän hyvää hintaansa nähden. Nykyään on Suomenkin Lidleissä näköjään joitain meikkejäkin. Tässä arvio Cien-merkkisestä ripsiväristä, joka on ns. all-in-one -tuote, eli se lupaa antaa pituutta, volyymia ja kiharuutta ripsille. Katsotaanpa, miten kävi.
Harjaosa on aika muhkea, enkä ole kovinkaan tottunut isojen harjojen käyttäjä. Pakkaan hiukan tuhria sellaisella, mutta joo, on minulla isoharjaisiakin ja hyviä maskaroita ollut, eli harjan muoto ei ole syy vältellä hyvää ja toimivaa tuotetta.


Tässä silmä ihan ilman meikkiä. Ripsien ja kulmien värjäyksestä on kulunut hyvän aikaa, mutta silmän ympärillä näkyy jäänteitä kestopigmentoinnista, joka tehtiin yli  5 vuotta sitten.

Luonnehtisin tätä ns. "aasialaistyyppiseksi" ripsiväriksi, jolla saa erittäin luonnollisen tuloksen. Ylläolevissa kuvissa sitä on sudittu jonkin verran enemmän kuin yksi kerros.

En menisi mitenkään moittimaan tulosta.  Piikkisuoria ripsiäni en taivuttanut mitenkään, eivätkä ne tietty itsestään kiharru. Taivuttimen  kanssa lopputulos olisi näyttävämpi, luulen.

Plussaa on se, että ripsiväri ei missään vaiheessa paakkuuntunut. Johtuneeko sitten harjasta, vai massasta. Vedenkestävyydestä ei ole tietoa, mutta se lähtee hyvin pois misellivedellä.

Pidentävästä ja tuuheuttavasta vaikutelmasta voi jokainen päätellä itse. Minusta se teki hiukan molempia, mutta ei muuta ripsiä paksuiksi tikuiksi, vaan ripset jäävät luonnollisemmiksi.

Verdict: Ihan hyvä arkiripsari, ja hintakin (olisiko Suomessa 3,90 euroa?) varmaan miellyttää jokaista ostajaa. Miinusta siitä, ettei muita värejä mustan lisäksi ole.

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää ripset. Olen tuuminut etteivät vaan voi olla hyviä, no miksi ihmeessä, sillä Lidlissähän on tuhansittain hyvää ruokaa ja tavaraakin. Ihanaa kun on juttuja näinkin edullisesti, erittäin opiskelijaystävällinen ripsari. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suoraan sanoen, ei ollut mullakaan mitään suurempia odotuksia, mutta sitä moitin, että tuota tavaraa saa sutia aikansa, ennenkuin tulos on nähtävissä. Aasian merkkien ripsarit ovat kohtalaisen samanlaisia, näyttävät suhteellisen luonnollisilta ripsissä.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!