keskiviikko 5. syyskuuta 2018

Allure Beauty Box, heinäkuu 2018

Hitaasti se tulikin tällä kertaa, ja ilmeisesti joku boxi vielä boxi seikkailee jossakin, jos nyt oikein muistan. Katsotaanpa, mitä se sisälsi.


Vasemmalla ylhäällä on DermaE:n vegaaninen, soijaton ja cruelty-free Sun Protection Mineral Powder SPF30. Täysikokoisesta tuotteesta oli kuva pakkauksessa ja se on erittäin kätevästi pakattu, vai mitä?


Sen vieressä on allaolevan esitelehtisen toisella puolella Ouai-merkkinen hiuksiin jätettävä hoitoaine. Kokeilen mielelläni, tämä on spray-on -malli. Se sisältää polymeereja, jotka auttavat hiusta pitämään muotonsa, sekä hoitavaa pantenolia ja öljyjä.

Sen oikealla puolella on Sunday Riley Luna Sleeping Night Oil, joka sisältää ihoa ärsyttämättömiä retinoleja.

Sen vieressä oikealla on Olay Regenerist Whip -voide, jonka luvataan imeytyvän nopeammin ihoon kuin monet kalliimmat voiteet. Lienee ekstratuote.

Keskellä on kaksi kynää, täysikokoinen Doucce Ultra Precision Eyeliner ja minikokoinen Make Up For Ever Artist Color Pencil. Ensiksi mainittu on sininen sävyltään (oikein kaunis azuulinsininen) ja toinen 714 Full Red. Molemmat tuntuvat pysyvän kuin tauti ranteeni sisäpuolella 😉


Vasemmalla alhaalla on Baublebar'in korvikset, ja paketissa oli alekoodi ko. verkkokauppaan. Koodin päiväys tosin on mennyt vanhaksi jo elokuun lopussa.

Korvakorujen vieressä on vaaleanpunainen pussukka, jossa on Feel Harmony Rose Petal Facial Mask, eli aaloeta, ruusun eteerisiä öljyjä, ruusunlehtiä ja C- ja E-vitamiinia ja glyseriiniä sisältävä geelinaamio, jota suositellaan käytettäväksi jääkaappilämpöisenä.Rauhoittaa ihoa.

Vielä viimeisenä naamion vieressä oikealla on The Organic Pharmacy Antioxidant Lip Balm tuubissaan. Se on paksua voidetta, joka muistuttaa enemmänkin tujua huulikiiltoa. Tämä huulivoide sisältää sheavoita, ruusunsiemenöljyä ja E-vitamiinia ja maistuu aika hauskalla  - lieneekö hedelmäkarkki oikea sana?

Mitäs pidit boxista? Mitä pidit kiinnostavimpana tuotteena?

5 kommenttia:

  1. Tää on heinäkuun boxi, by the way:) En saanut korviksia,mutta en kyllä sellaisia odottanutkaan.Tykkäsin tästä boxista ihan älyttömästi. Sunday Rileyn Luna öljyä odotin eniten ja tuota sinistä kynää.Ihana!!Todella runsas boxi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. O-ou, pitää korjata... Multa on sitten ilmeisimmin se kesäkuun boxi hukassa...

      Poista
  2. Kesäkuu oli se Kat von D boxi,kyllä se muistaakseni tuli sulle.

    VastaaPoista
  3. Ei sulta taida olla mikään boxi hukassa.Elokuu ei ole vielä vaan tullut.Varmaan meni vähän sekaisin,kun oli monta boxia shipitolla pitkään ja onhan sulla nyt muutakin mietittävää ,herran jestas.Jaksamisia sulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, voi ollakin näin. Ehkä olen vaan tässä kaikessa tohinassa vaan muistanut väärin.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!