torstai 28. heinäkuuta 2022

Randomisti muutama lempparituote

Katsastetaanpa muutama lempparituote. Oikeastaan lista olisi huomattavasti pidempi, mutta valitsin nyt sellaisia tuotteita, jotka eivät ole (paljoa) olleet blogissa esillä.

Ihan ensimmäiseksi yllättävä löytö Prismasta: MUA (Makeup Academy) -merkkinen meikinpohjustusvoide. 


Muutaman euron maksaneelta voiteelta en todellakaan odottanut suuria, mutta toisin kävi! Tämä on aika ohutta, jopa hiukan geelimäistä ja keltaista. Se ei kuitenkaan anna keltaista väriä kasvoille.


Se levittyy kauniisti ohuena kerroksena, eikä ole kuten monet silikonia sisältävät "kittimäiset" pohjustustuotteet. Silti tämä häivyttää hiukan ihon virheitä ja meikki kiinnittyy siihen erittäin hyvin. Se ei tunnu ollenkaan rasvaiselta, mutta ei tee kuitenkaan kuivaa pintaa.

MUA Pro Base Banana Blur Primer sisältääkin mm. glyseriiniä ja E-vitamiinia, ja siinä on vieno banaanin tuoksu. Hintaansa nähden todella toimiva!


Etude House möi korealaisissa kosmetiikkanettikaupoissa tällaisia Play 101 värinkorjauspuutereita. Ostin vaaleanpunaisen (Strawberry), joka ensinäkemältä vaikutti tosiaan hassun hailakanpunaiselta. Paljon hailakammalta kuin noissa kuvissa. Tämä kuitenkin toimii hyvin ihon heleyttäjänä, eikä näytä naamassa ollenkaan punaiselta. Tykkään myös kätevästä pakkauksesta.


Ihoöljyistä en niin hirveästi välitä, ellei niissä ole jotakin erityistä tehoainetta mukana. Vuosia olen kuitenkin käyttänyt tätä Kiehl'sin Midnight Recovery Concentratea, joka on ohut öljy ja sopii siis rasvoittuvallekin iholle.

Tätä markkinoidaan "kosteuttavana öljynä", ja minua aina nyppii se, koska miten öljy voisi olla kosteuttava, eihän siinä ole vettä? Ihoa pehmentävä tämä paremminkin on. Se sisältää mm. iholle hyväätekevää helokkiöljyä ja rauhoittavaa laventelia. 99,8% ainesosista on luonnollista alkuperää.


Tässä toinen korealainen tuote, eli The Face Shop Rice Water Bright - puhdistusöljy. Tämä siis on se kevyempi versio, joka paremmin käy rasvaisemmalle iholle. Inhoan turhan paksuja öljyjä iholla joka muodossaan. Tämä putsaa hyvin, eikä ole tahmea, kuten monet öljyt.




Täytyy myös kehaista näitä Urban Decayn Afterglow - highlightereitä! Suosin paremmin värillisiä korostustuotteita, ja nämä ovat ihan loistotuotteita. Tuo toinen onkin tulossa kohta tiensä päähän.

Ostin nämä jostakin alelaarista, mutta luulisin, että UD:lla olisi myytävänä jotakin vastaavia, vaikka ei ehkä näitä samoja enää? Pieni miinus siitä, että rasioista puuttuu peili.



Bielendaa olen kehunut edullisena merkkinä ennenkin. Tätä ruusuvoidetta ei kai saa enää, mutta varmaan jotakin vastaavaa löytyy. Tämä on oikein hyvä ja kosteuttava geelimäinen voide, jossa on ihana ruusun tuoksu. Ruususta en tuoksuna niin välitä, mutta kuten eri ruusut tuoksuvat erilaisilta, myös ruusun tuoksu on kosmetiikassa riippuvainen siitä, mitä ruusulajiketta siihen on käytetty. Tämä tuoksu on raikas ja voide jättää iholle erittäin hyvin kosteutetun tunnun. Merkkiä saa monista nettikaupoista kuten esim. Cocopanda, Notino ja Hobbyhall. EDIT: Näköjään Lykolla tätä on edelleen! Löytyy täältä. Täydennänpä varastoni...


The Glow Fairy retinolipuikosta kirjoittelinkin pari päivää sitten, ja tämän Medik8 Pore Minimising -kasvovedenkin olen maininnut aiemmin. Heittämällä tämä taitaa olla ihan paras kasvovesi, mitä olen kokeillut!

Käytin pullon loppuun ja olen sittemmin jatkanut toisella kasvovedellä. Ihon kunto parani tätä Medik8:a käyttäessäni huomattavasti pullon huvetessa loppuun. Olikohan taktisesti ajateltu, että pullon loputtua käyttäjä ostaa heti uuden, koska iho taas huononi kun käytin toista kasvovettä?

Minulla se näköjään siis toimi, ja nyt on uusi pullo odottamassa. Eihän tämä huokosia häivyttänyt olemattomiin, mutta iho näytti paremmalta. Jäätävän hintainenhan tuo on, mutta onneksi Yliopiston apteekissa on aika usein -20% tarjouksia kaikesta kosmetiikasta. Se alentaa hintaa hiukan.

Onko listassa sinulle tuttuja tuotteita?

8 kommenttia:

  1. En tunne tuotteita, mutta kasvovedet on aina kiinnostavia ja tuo puhdistusöljy kuulosti hyvältä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita puhdistusöljyjä onneksi saa vielä (vaikka mulla on kyllä pari varastossakin), ja siitä on olemassa paksumpikin versio, tämähän on aika ohutt aöljyä. Myyjiä löytyy täältä (kannattaa aina katsoa ostajien rating ennenkuin ostaa, eli jos myyjä on Top Rated, voi ostaa turvallisemmin mielin): https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_nkw=the+face+shop+rice+water+cleansing+oil&_sacat=0&_sop=15

      Poista
  2. MUA primer kuulosti hyvältä koska kaikki banaanituotteet <3 merkkiä myydään täälläkin S-marketissa mutta en ole tointunut ostamaan kun luulen laatua huonoksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noin minäkin olen aina ajatellut MUA:n tuotteista, mutta tämä on tosiaan aika kelvollinen hintaansa nähden.

      Poista
  3. Olipa kiinnostavia tuotteita, etunenässä toi puhdisusöljy kuulosti hyvältä :) Noi UD:n highlighterit on tosi kauniita myös, vaikka yleensä suosin itse vaaleampia/neutraalimpia highlightereita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo öljy on kyllä erinomainen. En tykkää sellaisista puhdistusäljyistä, jotka jäävät killumaan ihon pintaan. Tästä on tosiaan tarjolla sellainen tuhdimpikin versio.

      Poista
  4. Tuo primer kuulostaa tosi kivalta:) Täytyy pitää se mielessä. Bielendalla kivan oloisia tuotteita. Muistaakseni olen joskus kauan sitten jotain niiltä käyttänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bielenda lienee hiukan aliarvostettu, varmaan edullisen hinnan ja tuntemattomuuden takia. Raahasin näitä Puolasta työmatkoilta itselleni ja ystäville jo joskus ennen kuin niitä mistään muualta Suomeen sai.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!