keskiviikko 23. marraskuuta 2022

Cavallin laukut

Roberto Cavalli on italialainen muotisuunnittelija, jonka brändi on ehkä enemmän tunnettu vaatteista ja eksoottisista printtikuvioista kuin esimerkiksi parfyymeistaan ja käsilaukuistaan. Mitä vaatteisiin tulee, Cavalli oli muuten hiekkapestyjen farkkujen keksijä 😉. 

Katsastetaanpa kaksi Cavallin laukkua tänään.

Omistan siis kaksi Cavallin nahkalaukkua, jotka hankin Sveitsin-vuosinani Fashionettesta. Molemmat ovat pehmeää norsunluunväristä nahkaa.Nuukuuden yllättämänä ostin ensin tämän pienemmän. Siinä on muuten kaksinkertainen kerros nappanahkaa, sillä reikäkuvion alla on toinen nahkakerros. 

Laukusta saa olkahihnan irti ja sitä voi kantaa pienemmästä kahvasta. Laukun suulla on magneettinappikiinnitys. Sisällä on vetoketjulla suljettava tasku pikkuesineille.Tykkäsin tuosta pienemmästä niin paljon, että piti saada myös tämä suurempi malli. Ihan samalla tavalla tämä on kaksinkertaista ja pehmeää nahkaa, ja siinä on pienemmät kahvat ja irroitettava olkahihna. 

Sisällä on kumpiakin laukun kylkiä pitkin menevät vetoketjulla suljettavat "osastot", ja niiden keskellä yksi iso avoin, joka voidaan sulkea magneettinapilla varustetun nahkaisen läpän avulla. Hyvin kätevää!

Hyvin ainutlaatuisia laukkuja siinä mielessä, etten ole ikinä nähnyt kunnon nahkalaukkuja, joissa päällinen olisi tällaista "nahkapitsiä". Minusta nämä ovat aika ihania.

2 kommenttia:

  1. Kaunis laukku :) ei ehkä mun tyylinen mutta uniikki ja todella näyttävä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kepeitä kesäveskoja molemmat! Tuota pienempää en kovin paljoa ole käyttänyt, kun aina pitää mahtua paljon tavaraa mukaan :)

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!