torstai 17. marraskuuta 2022

Julkkistenkin mainostama edullinen voide

Heti ensiksi hiukan OT: Tämän blogin rss feed -säätö on jostakin syystä itsestään kadonnut, eikä siis blogipostauksia löydy toistaiseksi mistään portaalista eikä Bloggerin lukulistauksista. Asian syytä tutkitaan parhaillaan. Kökkö juttu 💩.

Mutta asiaan. Naistenlehtien palstoilla on aina silloin tällöin listattu tämän ja tuon maailmanjulkkiksen käyttämiä/suosimia edullisia ihonhoitotuotteita. Tämä allaolevakin on ollut monen tällaisen julkimon hehkuttama. Tiedä sitten ovatko nämä jutut vain kauneustoimittajien (netti)lehtien täytteeksi keksimiä.

Joka tapauksessa: tarvitsin hoitavaa voidetta Halloween-naamalleni (postaus siitä siis täällä), ja apteekissa tämän Eucerin Aquaphor -voiteen nähdessäni katselin INCI-listaa ja totesin, että tämähän voikin olla todella hyvä siihen tarkoitukseen. Niinkuin olikin.


Voide sisältää olikin paksumpaa kuin oletin. Se sisältää ihoa pehmentävien aineiden lisäksi kosteuttavaa glyseriiniä ja ihoa rauhoittavaa bisabololia ja pantenolia. 


Ensikokeilulla olin hiukan epäileväinen. Netistä kuitenkin löytyy varsin paljon ylistäviä mielipiteitä, joten miksi en kokeilisi kasvoille? Laserin jäljiltä on punoitus ja turvotus miltei kadonnut, mutta iho tuntuu hiukan aralta, joten paranemisprosessi on vielä kesken.

Laiton alle kosteutuksen varmistavaa XyliDermin voidetta, josta kirjoittelin aiemmin täällä. Menee hyvin seerumista.

Tuli muuten todella pehmeä iho, nyt kun olen hiukan yli viikon tätä käyttänyt. Tosin yksi yökin tämän voiteen kanssa toimi hyvin. Hiukan se tosin ikävästi tarttuu tyynynliinaan, jota sitten joutuu vaihtamaan, mutta voidetta voisi käyttää päivälläkin, tosin meikin alle siitä ei taida olla.

Se on muuten hyvä myös huulirasvana, tai kuiville kanta- ja kyynärpäille!

Edullisimmin tämän näkyy saavan Lykolta, hinta vain alle seitsemän euroa (45 g:n tuubi), tosin eipä se pankkia riko vaikka muualtakin ostaisi. Omani tosiaan ostin lähiapteekista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!