lauantai 13. heinäkuuta 2013

Halpiskynsilakkoja

Sorruin ostamaan erään kirpputorin yhteydessä olevasta halpiskaupasta pari violetinväristä kynsilakkaa, ja juolahti mieleen, että ehkä jotakuta kiinnostaisi pieni arvio näistäkin.

Yes Love -merkkinen yhden euron lakka. Kaunis väri, hiukan kimalletta mukana, peittävyys kehno, mutta ehkä se tuohon väriin sopiikin. Kynsissä kaksi kerrosta. Kiilto kului pian pois (jos sitä olikaan), mutta kynnet näyttävät kuitenkin kauniilta kimallehiukkasten takia. Pidän. Värin numero 391.

Toinen euron Yes Love -lakka, jonka peittävyys  ja kiilto piirun verran paremmat kuin edellisellä.  Väri Y19.

Yves Rocherin High Shine -lakka, josta en tykännyt ollenkaan. Kiilto ei pysy.

Born Pretty -hololakka no 6. Kaunis kiilto, hyvä peittävyys ja pysyvyys. Hiukan yli neljä euroa postikuluineen.

Tässä vielä toinen väri (no 10)  Born Prettyä.

Modelite High Definition (HD) -lakka, muistaakseni pari euroa jostakin halpiskaupasta.  Ohut lakka, joka ehkä kaunein juuri ohuena kerroksena. Kiilto pysyy suhteellisen hyvin, niinkuin lakkakin. Sävy L-64.


4 kommenttia:

 1. Nuo olivatkin outoja (paitsi YR josta en todellakaan tykkää kynsilakoissa... en sitten koskaan saa niitä pysymään kynsissä)Born Pretty oli nimensä veroinen.

  -nina-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Born Prettyn lakkoja voisin ostaa lisääkin kun nyt olivat niin edullisia (ks. tuo laittamani linkki hololakka 6:n tekstissä).

   Poista
 2. Ai niin apteekeissa on E.L.F.in lakkoja, sarjalle kun on tullut maahantuoja (ei tosin kaikissa apteekeissa) hinta taisi olla 5,90 € 18 ml (tosin jaettuna 3 pulloon) lakat ovat yllättävän hyviä ja nopeasti kuivuvia ja kestäviä -tämä perustuu täysin omaan arvioon, tuotteet ovat itseostamiani ;)

  VastaaPoista
 3. Ai, yliopiston apteekissa en ainakaan eilen nähnyt. Pitääpä pitää silmät auki.

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!