torstai 18. heinäkuuta 2013

Huulirasvaa värin kanssa - vai oliko se jotakin kalliimpaakin?

Tuli hankittua kaksi huulipunaa, jotka taatusti sulavat pitkin naamaa helteillä. Jos tykkää huulikiilloista ja öljyisistä huulirasvoista, nämä sopivat varmaan ihan kuin nenä päähän. Minä taas en tykkää huulillani mistään tahmaavasta ja tuhriintuvasta, joten olisin ihan hyvin voinut pysyä näistäkin erossa. Mutta tulipa kokeiltua.

Chanelin Rouge Allure ja Rouge Allure Velvet siis ovat kyseessä.

Itse huulipuna pumpsahtaa päästä painaessa hauskasti hylsystä ulos, mutta olen satavarma, että näin se aukeaa taatusti jossain välissä käsilaukussa ja tuhrii kaikki laukussa olevan ja laukun vuorin.

Vasemmalla oranssihtava Rouge Alluren sävy Coromandel (98) ja oikealla punaisempi Rouge Allure Velvet sävy  La Fascinante (38).

Nämä punat onneksi kuluvat nopeasti, sillä niitä pitää olla kokoajan lisäämässä huulille. Väri on huulilla kummassakin ohut, tosin Rouge Allure tietty kiiltää enemmän kuin Velvet, mutta yhtäkaikki, minusta nämä ovat paremminkin värillisiä huulirasvoja. Pettymys.

Joo, voi olla, että mulla on huono päiväkin tänään, mutta en tykkää kuitenkaan huulipunista, jotka takuuvarmasti tarttuvat kaikkialle muualle kuin huuliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!