maanantai 1. heinäkuuta 2013

Puolalaista kosmetiikkaa ja kiirettä

Herään kyllä aikaisin, mutta en tiedä, mistä se johtuu, että aina pitää kupeksia vaikka kuinka kauan ennenkuin saa itsestään irti sen verran, että pääsee ovesta ulos.Tänä aamuna olin jo hyvää vauhtia keksimässä tekosyitä minkä takia ei tarvitsisi lähteä salille vaan mennä takaisin nukkumaan. Mutta ei, menin kuitenkin, ja ajoissa. Ja edelleen inhoan sydämestäni sitä verryttelytreenilaitetta, jolla aloitan. Kaikki muut vempaimet ovat OK.

Mutta entäs jos keksisin jotakin vastaavaa taljan kanssa huomenna? Miksi kaiken aerobisen liikunnan pitää olla niin tylsää?

Aamu aina hankala....

Huomasin tänään, että tässä urheiluinnostuksessa on pino laskuja unohtunut muhimaan jonnekin ja että oli muutama jopa huolestuttavasti myöhään jäänyt lasku, jotka maksoin irvistellen. Olisi pitänyt olla tarkempi. Ehkäpä muistan seuraavan vastaisuudessa.

Oli myös tullut tiedote, että pihanpuolen ikkunoitten uusiminen alkaa ensi viikolla, ja tietystikin juuri minun portaastani. Pitää raivata kaksi huonetta, mikä on helpommin sanottu kuin tehty. Ensi viikolla menen myös aiemmin mainitsemaani toimenpiteeseen, joka oli alunperin sovittu elokuulle, mutta joka nyt olikin labrojen saavuttua saanut määritteekseen "kiireellinen". Ei paljoa naurata sekään. Olen nyt hautonut asiaa jonkin aikaa.

Laskujen setvimisessä meni yllättävän paljon aikaa ja energiaa (ja rahaa!), joten loppupäivä on mennyt hiukan harakoille. Piti laittaa kynsiin kestolakka, mutta sitten muistinkin, että ensi viikollahan se pitää kuitenkin sairaalaan mennessä poistaa, niin laitoin vain "tavallista", eli tässä tilanteessa Tonymolyn pinkkiä lakkaa värikoodilla PT 01. Aika pinkkiä se olikin, en ole ihan varma tykkäänkö.

Korealainen Tonymoly PT01-lakka.

No jotakin hauskaakin tänään; eräs ystäväni on Puolassa ja lupasi shoppailla sieltä kosmetiikkaa. Minunkin kiinnostukseni heräsi, koska tiesin esim. Ziajan olevan puolalainen merkki. Myös muita paikallisia, internetistä kaivettujen tietojen pohjalta mielenkiintoisia merkkejä löytyy. Palaan osaan näistä myöhemmin erillisissä postauksissa.

Puolalaisia tehovoiteita.

Listaanpa muutaman merkin tähän linkkeineen: Dermika, Ziaja, Lirene, Dr. Irene Eris, Dax Cosmetics, Delia, Soraya, Kolastyna ja Kosmetyki AA. Jos joku sattuisi Gdanskissa piipahtamaan, Ziajan pääpaikka on siellä ja Kosmetyki AA:n Sopotissa.

Näistä todella edullisia ovat Ziaja, Lirene, Soraya ja AA. AA:lla on myös ekosarja. Testailen jotakin tuotteita ja kerron sitten, miltä vaikuttivat. Onko lukijoilla näistä kokemuksia?

Ainakin näistä tulossa myöhemmin postauksia.


4 kommenttia:

 1. No eikös Delia ole myynnissä "Vapareissa" ja Tokmanneissa (tai sitten oli jokin toinen halppisketju) ja se Eveline sarjakin mitä myyvät? Ja Inglotkin taitaa olla puolalainen alkujaan.

  Ah nämä ovat hyllyyn jäänet, joka kerta, eikun öh, olen ostanut huulipunan Delialta (en tykännyt, oli enemmän pelkkää ohutta kiiltoa) ja huulikiillon (no en tykännyt kun en tahmaisuudesta kovin tykkää) Mielelläni jonkin arvostelun kuulen näistä jos vaikka helmiä olisikin jäänyt huomaamatta.

  Ai niin ne kynsilakat... Piru kun piti ruveta kahlaamaan RoseRoseShopissa. Tajusin mitä olen aina jäänyt vaille, eli hajustettua kynsilakkaa jossa on KISSA! Kyllä kissat voittavat jädetuutit 6-0 joka kerta ;)
  http://www.roseroseshop.com/en/30-sale/230051--peripera-perfume-nail-p027-metallic-green-15ml.html

  -nina-

  VastaaPoista
 2. :D

  Noita parfymoituja kynsilakkoja olen nähnyt parilla muullakin merkillä, mutta tuo kissa on mennyt ohi silmien! Hauska....

  Inglotin tosiaan jätin mainitsematta. Delia tuntui nimenä tutulta, mutta en juurikaan tee ostoksia missään Tokmanneissa tai Vapareissa, joten sikäli en osaa sanoa, mitä myyvät noissa.

  Ajattelin nyt lähinnä tutkailla noita naamavoiteita, ja postailen niistä jossain vaiheessa myöhemmin.

  VastaaPoista
 3. "Vaparit" ja Tokmannit ovat hyviä paikkoja ostaa lamppuja, pattereita ja jatkojohtoja ja kaikkia pikkunippeleitä mitä tarvitaan korjaukseen ja rakentamiseen. Ja samalla tietenkin voi tutkia muunkin tarjonnan. Viime kerralta löysin: Jerrykannuja, pikkukannuja polttoaineen kaatamiseen, Polan ja Vendin paitoja + polvareita, Osiksen hiuslakkaa ja siivousvälineitä. Eli sieltä voi löytää kaikkea maan ja taivaan väliltä ;)

  Niin ne naamavoiteet, ne on melko kummastus minulle näiltä merkeiltä, en ole löytänyt oikein arvosteluja näistä. Niin kuin melkein kaikki nämä tuotteet, kukaan ei tunnusta käyttävänsä, mutta pakko niitä jonnekin on myydä ei ne muuten olisi hyllyissä...

  -nina-

  VastaaPoista
 4. Puolalaisesta Eveline-merkistä olen kuullut mainittavan, että voiteet olisivat hyviä hintaansa nähden. Muistaakseni mainitsija sanoi ostaneensa juuri Tokmannin myymälästä.

  Vähän niistä muuten on mitään julkisuudessa, paitsi Ziajasta, siksi nämä tuntuvatkin kiinnostavilta. Katsotaan, milta tuntuvat naamassa....

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!