keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Hyvä markettituote ja muuta höpinää

Maailmalla on sitten taas revitty otsikoita... Juuri näin syntyvät kulttuurikonfliktit. Ellei tiedä, mistä tässä on kysymys (siis että pakkauksen saavat kaikki julkisen terveydenhuollon piirissä olevat synnyttäjät), ja mitä kaikkea laatikko pitää sisällään  - mikä siis on sen merkitys (todella vähäinen lapsikuolleisuus), voidaan otsikosta päätellen helposti luulla koko lahjaa pelkästää pilanteoksi. Ottaen vielä huomioon sen, että britit puhuvat kuninkaallisistaan ihan niinkuin nämä olisivat jotakin ulkoavaruuden ihmeellisiä jumalolentoja. Katsotaan, seuraako selventävämpi artikkeli myöhemmin.

Sitten toisiin aiheisiin. Pesin tänään tukkaani salilla, ja totesin samalla, että olen nyt pessyt hiuksiani jo toista kuukautta pelkästään Herbinan Marja Spa - shampoolla ja käyttänyt sen jälkeen saman sarjan hoitoainetta.

 Tämä johtuu siitä, että Herbinan tuotteet ovat vapaasti käytettävissä ko. salilla. Todella hienoa markkinointia! Sitäpaitsi kiva, ettei tarvitse raahata mukana shampoita, hoitoaineita, hiuslakkoja, kasvovesiä, deodorantteja, muotoilutuotteita tai mitään muutakaan.

Olen aiemmin täällä blogissakin valittanut kuivasta ja vaikean hilseilevästä päänahastani, mutta nyt hoksasin, että eipäs ole hilsettä enää! Kummallista! Tänään tuntuu, etten tarvinnut latvoihinkaan mitään sen kummempaa, vaikka yleensä laitan Faroukin silkkiseerumia, joka ei lätistä hiuksia vaan jättää ne ilmaviksi.

Harvemmin on tullut käytettyä ihan markettishampoita, eli olen erittäin positiivisesti yllättynyt. Näköjään kosteuttava shampoo ja hoitoaine eivät sisällä silikonia (ylläri tämäkin!) ja ne sisältävät omega 3- ja -6 -rasvahappoja. Ilmankos tuli niin kiiltävää jälkeä. Kannattaa kokeilla!

2 kommenttia:

  1. Minäkin olen viime aikoina tutustunut paremmin Herbinan hiustuotteisiin ja olen todella positiivisesti yllättynyt jäljestä. :)

    VastaaPoista
  2. Herbinan tuotteet ovat ihan hyviä, etenkin marja spa:at, ainoa mikä on hiukan blah niin tuoksu. Oma herbina suosikkini on kuivashampoo, jättää hiukset sellaiseksi vähemmän tekstuuriseksi ja enemmän pestyjen tuntuiseksi, eikä mikä parasta jää harmaiksi, toiset eivät pidä tuoksusta, mutta minusta se on todella mieto verrattuna toisiin kuivashampoisiin. Ah niin ja Herbinan syväpuhdistava shampoo on ihan ässä hintaluokassaan.

    -nina-

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!