Banaaniletut
2 isoa kypsää banaania
4 kananmunaa
1/2 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
(1/2 rkl tummaa kaakaojauhetta)
Ainekset laitetaan tehosekoittimeen ja surrutellaan sileäksi ja kuohkeaksi. Paistetaan rasvatilkassa letuiksi.
Paisto sujuu parhaiten pikkuletuiksi, eli lettupannulla, koska nämä lettuset hajoavat helposti. Laita taikinaa vain ohut kerros pannuun. Ei myöskään kannata pitää hellanlevyä ihan kaikista kuumimmalla, sillä niin bansku kuin munatkin palavat helposti (tummuus ei tosin makua haittaa).
Letuista tulee tällä ohjeella erittäin kuohkeita, kuin amerikkalaisia pannukakkuja!
Ei ihan tullut kokonaista lettua lopputaikinasta! |
Nam mitä herkkua ja hiukkasen kermavaahtoa, niin on täydellinen jälkiruoka....slurps.
VastaaPoistaMusta tuo on NIIIn hyvää ilmankin, varsinkin kaakaolla maustettuna! (en ole tosin kokeillut kermavaahdolla, mutta ehkä sekin pitää koklata)
VastaaPoista