maanantai 8. heinäkuuta 2013

Lemppareita: CC-voide

Jos liki kaikki hyvät BB-voiteet löytyvät Kaukoidästä, niin samaa voi sanoa myös CC-voiteista. Olen ihan erityisen ihastunut The Face Shopin Face It Aura CC Creamiin.

Saatavana kaksi värisävyä; 1. Radiant beige ja 2. Natural beige. Minulla on tuo jälkimmäinen.

Hauska litteä pakkaus muistuttaa enemmän puuterirasiaa.

Kun vaahtokumivippa poistetaan, alla on reikä. Etualalla olevasta painikkeesta painamalla saa annosteltua voidetta sopivasti.
Ensinnäkin alan pitää hyvinkin paljon näistä korealaisten hygieenisistä pakkauksista. Tämä on tietty hiukan erilainen kuin pumpputuubit, enkä vielä osaa sanoa, miten hyvin tämän viimeiset jämät saa pumputtua pakkauksesta.

Joka tapauksessa voide on kosteuttava, kerrostettava ja vipalla saa tasaista jälkeä naamaan. Tässä voiteessa ei kikkailla kummallisilla värisävyillä (vrt. l'Orealin CC-voide ja aikaisempi postaus), vaan väri sulaa ihoon samaan tapaan kuin korealaiset BB-voiteet.

Käsivarren sisäpuolelta: Keskellä kuvaa voidetta iholla. Sentään se näin kameran salaman valossa heijastaa , sillä paljaalla silmällä rantua ei juurikaan erota.

Voide ei sisällä parabeeneja eikä ftalaatteja, mutta se sisältää silikonia, jonka avulla se jättää ihanan pehmeän ja siloisen pinnan iholle. Ekonomisesti myös täyttöpakkaus on saatavilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!