lauantai 21. tammikuuta 2017

Pika-arvonta - SLEEK

Haluaisitko saada tämän? Se on Sleek Enchanted Forest. Lisää täällä.


Tuore, avaamaton, itse ostettu. Arvonta on vain vakkarilukijoille, liittyä toki voi, mutta ei vain arvontaa varten eli sen toki saa tehdä, mutta toivon sinun jäävän.

Säännöt:

- kerro, mikä postauksistani viime vuonna on jäänyt mieleen
- kerro, mistä haluaisit kuulla
- liitä mukaan toimiva s-postiosoitteesi (kommentoi, jos laitat sen palautelomakkeen tai e-meilin kautta, niin poimin sen sieltä)

Arvonta suoritetaan 25 tammikuuta 24.00 CET.

24 kommenttia:

  1. Kaikki ulkomaanjutut, kuten Ascot, Sveitsi, itselle vieraammat kosmetiikkamerkit. Kosmetiikasta tykkään lukea. krista.eerika@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Eniten on kiinnostanut kaikki Sveitsissä asumiseen liittyvät jutut, lähinnä eroavuudet meikäläiseen asumiskulttuuriin.
    Olisi mukava lukea sveitsiläisistä kosmetiikkamerkeistä. Ne ovat jääneet ainakin minulle vieraiksi. Tokalon -voide on jäänyt mieleen lapsuudesta. Se tuoksu oli niin uniikki.
    blooomxo at gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan, Tokalon! Mahtaakohan sitä saada enää mistään?

      Poista
    2. Haaparannasta ostin jokunen vuosi sitten Tokalonin kasvonaamioita. Ja nyt huomasin, että Eleven myy niitä myös ja olipa siellä pari voidetuubiakikin tarjolla!

      Poista
    3. Ohhoh, minä en ole merkkiin varmaan törmännyt sitten lapsuuteni!

      Poista
    4. Sari, onhan niitä ihan tuttujakin sveitsiläisiä kosmetiikkamerkkejä, kuten Mavala ja Juvena. Kalliimmasta päästä sitten sellaisia kuin La Prairie... Vaikka voisihan sitä kyllä tosin itsekin hiukan täkäläiseen tuotantoon perehtyä, kun kerran täällä olen.

      Poista
    5. En tiennytkään, että Mavala on sveitsiläinen merkki, mutta Juvenan kyllä tunnistan. La Prairiesta olen lukenut. Nyt muistan nämäkin tästä eteenpäin;)

      Poista
    6. Niin, ja unohdin ihan Weledan ja Louis Widmerin!

      Poista
    7. Kiitos tiedosta. Nyt onkin tullut kivasti täytettä sivistykseni ammottaviin aukkoihin:)

      Poista
  3. Oon tykännyt lukea kosmetiikkaan liittyviä päivityksiä. Haluaisin lukea sinun lempikirjoista, elokuvista ja musiikista jota tykkäät kuunnella :)
    annikajokinen95@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämä vastaus sopisi myös edeltävään arvontaan, joka löytyy täältä:

      http://dzinninajatuksia.blogspot.ch/2017/01/kysy-mita-haluat.html

      Tosin tämän arvonnan kanssa en ole niin nokonnuuka, vaikka ajattelinkin kysymykseni liittyvän lähinnä johonkin tiettyyn postaukseen :)

      Poista
  4. Kosmetiikka postaukset on toki mielenkiintoisimpia, ja niistä ne jotka käsittelee tuotteita ja tuotemerkkejä joita kotimaasta ei saa. Samat aiheet kiinnostaa jatkossakin.
    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
  5. No ainakin jäi mieleen ne Sveitsin roskienlajittelujutska. Arvonnassa lukijana mukana. Sveitsistä ylipäänsä vielä haluan tietää lisää, mikä esim siellä on "huonoa" suomeen verrattuna. Kosmetiikkaan liittyvät tuote-esittelyt kiinnostavat myös aina.

    marikax@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Buaaaaaah, tämä roska-asia on edelleen stressi! Nyt löysin saitin, josta voi tilata meilinä etukäteisvaroituksen paperin ja kartongin keruulle, joka tapahtuu kerran kuukaudessa!!! Oi ihanuus, että tällaisestakin voi olla niin onnellinen!

      Poista
  6. Se piirakka juttu. Oli pakko tehdä kotona pitkästä aikaa. Ja nyt olen kehitellyt omia repsuja ja bongaillut myös muita piirakkaohjeita. Tykkäisin kyllä ruoka(kin) postauksista.
    tanja.dshlstrom@kolumbus.fi

    VastaaPoista
  7. Sveitsiläiset kummallisuudet! Joskus luin Liisa Helve-Sibajan kirjan kirjan ja hämmästyin, miten omalaatuinen ja erilainen maa Sveitsi tapoineen on. Siitä asti maa on kiinnostanut.
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa, pitääpä katsella, jos kirjan saisi jostakin!

      Poista
  8. No nyt eniten juuri nuo sveitsin kummallisuukset roska ym kuulostaa nii hankalalta muutenki eläminen siellä =)
    Erikoisemmat kosmetiikkapostaukset kiehtoo
    Luen bloggerin kautta
    eekku80@netti.fi
    Olisi ihana voittaa pitkästä aikaa jotain

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nuo roska-asiat ovat kyllä aika stressaavia. Huomenna aamulla on pahvin- ja paperinkeräys, jota päivää pitää aina vahtia, ettei mene ohi, se kun on vain kerran kuukaudessa. Kummasti sitäkin tavaraa kertyy huusholliin yhden kuukauden aikana, just tein paketin kartongeista ja vein ulko-oven viereen (se nyytti kun pitää vielä sitoa tietynlaisella lumppulangalla, ettei hajoa kun roskakuskit käsittelevät).

      Poista
  9. Luontaistuote kosmetiikka jutut. Ja tykkään lukea juuri kaikkea kosmetiikkaan liittyviä postauksia. Salli.moilanen36@gmail.com

    VastaaPoista
  10. En muista, oliko se viime vuotinen postaus, mutta juuri äsken Bloglovinia selatessani osui silmään The Balmin Balm Voyage-palettia koskeva postaus ja muistin sinun kirjoittaneen siitä.
    Kosmetiikka ja elämä Keski-Euroopassa kiinnostaa.

    -Tiltu
    tiltu_kultu ( a t ) luukkupistecom

    VastaaPoista
  11. Sveitsi ja matkailujutut, niitä voisi olla lisääkin. Myös kosmetiikka kiinnostaa.
    Tiina
    miumiu83 at gmail.com

    VastaaPoista
  12. Tällä kerralla onni suosi annikajokista! Laitatako sositteesi, niin voin postittaa paletin!

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!