lauantai 13. tammikuuta 2018

Kunnon silmänympärysvoide

Olen sitä mieltä, että kunnollista silmänympärysvoidetta on aika hankala löytää. Onhan niitä, toki, mutta täydellisen löytyminen on kiven takana.

Millainen sen sitten pitäisi olla? Tässä iässä tarvitaan jo hiukan muutakin kuin ohutta ja kosteuttavaa. Pitää olla rasvaakin. Kummasti olen huomannut harakanvarpaita ilmestyneen silmäkulmiin, eikä niitä siloiteta millään kovin ohuella aineella.


Olen aiemmin esitellyt pari syviin juonteisiin sopivaa voidetta täällä, mutta tässä ajattelin myös kertoa erikseen silmänympärysvoiteesta, joka ei maksa maltaita ja toimii kuiviin silmänympäryksiin todella hyvin.

DermaE on ollut aina yksi suosikkimerkeistäni, joka ei koskaan petä. iHerbistä ostan. Tämä Deep Wrinkle Eye Cream on sopivasti kosteuttava ja rasvainen, juuri sopiva silmänympäryksille yöksi. Tai miksei päiviksikin, sillä se imeytyy aika hyvin. Voide on sen verran suosittu, että se on varsin usein loppuunmyyty iHerbistä.

Katsotaanpa INCIä:

Purified water, glycerin (vegetable derived), caprylic/capric triglyceride (vegetable derived), macadamia ternifolia (macademia) seed oil, stearic acid (vegetable derived), cetyl alcohol (plant derived), glyceryl stearate (vegetable derived), hydroxypropyl cyclodextrin, palmitoyl tripeptide-38 (matrixyl synthe’6), acetyl hexapeptide-8 (argireline NP), panthenol (provitamin B5), pinus pinaster (pycnogenol) bark extract, tocopheryl acetate (vitamin E), retinyl palmitate (vitamin A), hamamelis virginiana (witch hazel) extract, aesculus hippocastanum (horse chestnut) seed extract, organic camellia sinensis (green tea) leaf extract*, organic simmondsia  chinensis (jojoba) seed oil*, allantoin, dimethicone, xanthan gum, zinc oxide, potassium sorbate, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin.

Paljon hyvää, kuten glyseriiniä, makadamia- ja jojobaöljyä, peptidejä (matrixyl, argireliiini  - molemmat tutkitusti toimivia ryppyihin), pantenolia, antioksidantteja (pycnogenoli, vihreä tee, A- ja E-vitamiini, ihoa rauhoittavia aineita (sinkki, hevoskastanja, allantoiini)  - vain muutaman ainesosan mainitakseni. Oikeastaan, siinä on suurin osa aineista, mitä ryppyjä vastaan voi käyttää toimivasti!

Onko merkki ja voide tuttu entuudestaan? Ellei, suosittelen kokeilemaan!

4 kommenttia:

  1. Mulla on just käytössä Derma E:ltä anti-wrinkle eye cream, jossa on a- ja e-vitamiinia ja avokadoöljyä, mutta tuota peptidiversiota en ole kokeillut. Tämä mun voide on tuubissa. Se vaikuttaa hyvältä, mutta en sanoisi parhaaksi, joten ehkä pitäisi kokeilla tuota toista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikaisella vilkaisulla tuo käyttämäsi voide sisältää:

      Purified Water, Glycerin (Vegetable Derived), Glyceryl Stearate (Vegetable Derived), Coco-Caprylate (Coconut Derived), Diheptyl Succinate, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Cetyl Alcohol (Plant Derived), Persea Gratissima (Avocado) Oil, Organic Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract*, Glyceryl Stearate Citrate (Vegetable Derived), Panthenol (Provitamin B5), Retinyl Palmitate (Vitamin A), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Xanthan Gum, Potassium Cetyl Phosphate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

      Siis hyviä öljyjä ja vhreää teetä, pantenolia ja E-vitamiinia löytyy, mutta ei varsinaisia toimivia anti-age -ainesosia, joskin retinyylipalmitaattia (A-vitamiinin muoto) on jonkin verran listan mukaan, tosin pitoisuus lienee aika pieni, eli tuskin kovin tehokas.

      Kokeilepa tätä toista!

      Poista
    2. Kiitos informaatiosta. Enpä tullut ajatelleeksi, vaikka inci-listan luin ennen kuin tein tilauksen. Olipa hyvä saada tarkkennusta. Taidan tilata seuraavaksi tuon peptidi-version. Mulla on jemmassa myös Derma E:n kasvovesi, joka on samaa sarjaa tuon E- ja A-vitamiiniivoiteen kanssa, mutta ehkäpä kasvoveden kanssa ei ole niin tarkkaa;)

      Poista
    3. Hyvä kun tuli puheeksi, mullakin on se kasvovesi täällä jossakin jemmassa...

      Nyt kun parin kuukauden päästä olen muuttamassa takaisin Suomeen, pitää varmaan pitää jotkut massiiviset kosmetiikka-arpajaiset, kaikkea kun en millään pysty raahaamaan mukanani muuttokuormassa :)

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!