keskiviikko 9. marraskuuta 2022

Kahden viikon shoppailut

En muista olisinko koskaan  kirjoittanut tähän blogiin mitään ostospostausta? Joskus voisi olla hyväkin kauhistuttaa inventaariomielessä itseään (ja muita). Nämäkin nähdessään voisi melkein vetää itsensä vessanpytystä alas.

Olen käynyt nyt lenkkeilymielessä miltei päivittäin Raision Myllyssä. Siis en ole lenkkeillyt sinne (voisi olla Turusta hiukan pitkä matka jalkaisin), vaan ajellut sinne ja siellä ravannut ympäriinsä joko yhden kyynärsauvan kanssa tai ilman. Yleensä teen myös ruokaostoksia Prismasta ja käyn heidän kahvilassaan juomassa jättilatten aamusella. Se onkin muuten iso, noin puolen litran latte, pitäisi oikein ottaa kuva koko kupista.

Mutta asiaan... Tällaisen "lenkkeilyn" vaarana ovat enemmänkin ne muut kaupat kuin Prisma. Eilenkin poikkesin Kicksiin "ihan vaan hypistelemään kosmetiikkaa". Joopajoo, ostin kolme BeautyActin tuotetta, niistä lisää myöhemmin erillisissä postauksissa.

Sieltä palatessani parkkipaikalle, juolahti mieleen käydä ohimennen myös The Body Shopissa, koska halusin nuuhkutella sitä paljon kehuttua Vanilla Pumpkin -tuoksua. Olikin niin hyvä ja herkullinen tuoksu, että ostin neljä pientä käsivoidetta, niitä kun on hyvä olla jokaisessa käsilaukussa ja muutenkin. Kassalla hoksasin, että muunkin tuoksuisia käsivoiteita on kaupan, neljä kolmen hinnalla. Mukaan lähti siis myös kaksi "Satsumaa" ja kaksi "Vaaleanpunaista Greippiä". Lähdin kotiin tyytyväisenä saaliiseeni.

Toissaviikolla piipahdin myös kyseisen ostoskeskuksen Emotionissa ja ostin suunnitellusti Cliniquen Moisture Surge -sarjan 100h-voiteen, joka olikin hiukan erilainen kuin arvelin. Tästä lisää postausta lähitulevaisuudessa.

Samalla juolahti mieleen pyytää myyjää suosittelemaan jotakin oikein kosteuttavaa mielellään vesipitoista seerumia tms. Hän katseli hölmistyneenä koriani ja siinä nököttävää Cliniquen purkkia, ja sanoi, että "sullahan on sellainen jo siinä". Hölmö nainen, olisi nyt myynyt, kun kerran ostaja haluaa ostaa!

Pienen jahnauksen jälkeen korissani oli myös Estée Lauderin seerumi. Siitäkin lisää myöhemmin. Kassalla poimin koriini myös muutamia Cliniquen matkakokoisia tuotteita, joten lasku oli aika ruhtinaallinen, ja kassalla oleva myyjä haki jostakin siihen sopivat muhkeahkot kylkiäiset. Pussukan sisältö on kuvassa, mutta laatikon ei.

Sitä seuraavana iltana kävin kasvohoidossa, joka tehtiin Darphinin tuotteilla. Ostin samalla merkin seerumin ja sain näytteitä.

Lisäksi hankin StriVectinin voiteen jonka olen hyväksi havainnut (jos en väärin muista, siitäkin on täällä postausta vanhastaan, mutta kirjoittelen siitä myös uudelleen tulevaisuudessa) ja iHerbiltä tuli muutamien elintarvikeostosten mukana Acuren C-vitamiini & ferulahapposeerumi ja Yeouthin 30% glykolihappokuorinta.

Sitten ostoksiin voi lukea myös edellisessä postauksessa mainitut voiteet, ei kuitenkaan sitä XyliDermin geeliä, sillä sen omistin jo ennestään. 

Ai niin, unohdin vielä sieltä plastiikkakirurgiakeskuksesta ostetun hoitovoiteen (pH Formula MD SOS Repair Cream) ja apteekista ostetun Eucerinin Aquaphorin. Molemmat siis tähän laserhoidon jälkitilan korjaukseen.

Huh, ihan hengästyttää... Kaiketi siinä tuli kaikki?

Nyt en kyllä osta enää yhtään mitään 😡.

PS 1: Jos joku ihmettelee tuota pöytäliinan ruttuisuutta kuvassa, niin se liina on käsin koruommeltu ja 100% pellavaa, eli ei sitä tuon suoremmaksi näytä saavan silittämällä.

PS 2: Säästövinkki! Jos jotakuta kiinnostaa alekosmetiikka, kannattaa katsoa Fiksuruoan sivuille (mainoslinkki, ei kaupallista yhteistyötä). Siellä on aina vähän mitä sattuu, ja nyt mielestäni ihan hyvää ostettavaakin. Lieracia sun muuta.

8 kommenttia:

  1. Oo mitä kaikkea ihanaa oot ostanut! Vanilla Pumpkin on superhyvä sarja, mullakin on itse asiassa käsivoide just käytössä tosta sarjasta. Löysin avaamattoman tuubin kätköistä ja oli kiva ottaa parin vuoden tauon jälkeen taas käyttöön toi :)

    VastaaPoista
  2. Ihana määrä body shoppia! Pitäisi myös korkata cliniquen voide, se jota aiemmin taisit esitellä. VieläKIN kaapissa. Ihan just loppuu edellinen naama rasva :)

    VastaaPoista
  3. Ihania ostoksia ja kiva aina huomata etten ole ainut shoppailija :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tosiaan :D. Hehheh, täällä sitten vakava kilpailija siinä suhteessa :D

      Onpa sitten postausten aiheita!

      Poista
  4. Voinko kysyä jotain henkilökohtaista? Sanoit biossasi, että olet aikuinen nainen. Aikuinen nainen on jotain 50+, ainakin mun käsityksen mukaan. Et kyllä näytä mitään 50+ naiselta etkä edes lähellä 40. Voitko paljastaa ikääsi? Edes suurin piirtein. Se kiinnostaa sen takia, että voisin verrata itseeni, miten esim. nuo mainitsemasi anti-age tuotteet toimineet sulla.

    Moisture surge on kyllä ollut käytössäni jo pitkään 🙂

    VastaaPoista
  5. Ostoksista on aina kiva lukea! Kiinnostaa arviosi tuosta Cliniquen voiteesta:)

    VastaaPoista
  6. Oho, kivoja ostoksia ja kiva lukea arvioita voiteista.

    VastaaPoista
  7. Kiitos kommenteista ja vastaus kaikille kollektiivisesti, nyt kun suurta ajan tuhlausta vaatinut rss feed -asia tulikin kuntoon itsellään!

    Vanilla Pumpkin olikin ihana tuoksu! Ekat käsivoidetuubit ovatkin jo historiaa, muutama vielä käyttämättä.

    Cliniquen voiteesta ja voiteista on tosiaankin tulossa postauksia, ja In Vialle laitoin viestiä.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!