tiistai 19. marraskuuta 2013

Selkäkipuista tiistaita

Täytyy sanoa, että tässä asunnossa on kyllä todella huono sänky. Kävelin eilen ihan kantapääni ruvelle ja sitten otin tuhdin kipulääkityksen ennen nukkumaanmenoa, koska alaselkää särki niin, ettei missään asennossa ollut hyvä maata.

Niin, tämä on tullut kyllä kokeiltua ennenkin… Kipu on aina varoitus jostakin, ja kun ei kipua enää tunne, niin silloin nukkuu vaikka kuinka huonossa asennossa, joten tänään tuntuu kuin olisi jäänyt maantiejyrän alle. Laitoin aamiaiseksi pussikaurapuuroa ja kahvia ja yritin sen jälkeen hiukan venytellä - huonolla menestyksellä. Ehkäpä lähden taas kävelylle ja yritän sitten uudestaan.

Täällä joka paikasta saa makkarakeittoa nimeltä zurek. Tällä parin euron sopalla nälkä lähtee, ainakin jos keitto on tarjottu limpun sisältä. Yksi hyvä paikka syödä soppa on Mojito-niminen ravintola Pitkällä Torilla.Sopassa on makkaraa ja keitetty kananmuna. Limppu oli ihanan rapea.
Nyt vasta hoksasin, mistä keiton pohja on tehty. Hapanleivästä. Ei muuten ollenkaan hassumpaa! Joka ravintolalla on hiukan erilainen ohje, mutta perusmaku on hiukan hapan.

Muuten kyllä täytyy sanoa, että vaikka täälläkin saattaa löytää esimerkiksi kebab-paikan, hampurilaispaikkoja ja "grillejä" ei juurikaan ole, mutta leipurinkojuja sitten sitäkin useammin. Niin ja kahviloita.

Minä vieläkin ihmettelen tätä hintatasoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!