torstai 14. marraskuuta 2013

Mitä kaikkea saa noin kolmellakympillä?

Arvaatte varmaankin minun olevan taas Gdanskissa. Jos jossakin tulee todellinen ostohulluus, niin täällä! Näin kävelyreissulla ihania, erivärisiä nahkahansikkaita, ja jos niitä myydään todellakin noin 7:llä eurolla, niin arvaatte varmaan, kuka ainakin menee shoppaamaan huomenna? Niitä myytiin Pitkällä Torilla kojussa, joka taitaa olla kaupungin kalleimpia paikkoja myydä mitään, joten voin vaan kuvitella, mitä ne maksavat jossain syrjemmällä. Uhhh!

Piti mennä ostamaan shampoota, mutta Rossmannin sijasta meninkin johonkin luontaistuotemyymälään (Drogeria Natura kauppahallista katsoen toisella puolella tietä, ul. Panska 3) ja noin kolmellakymmenellä eurolla sai tämän satsin.


Täytyy buukata uudet lentoliput tänne. Voisin vaikka muuttaa tänne, sillä on täällä niin edullista! Täytyy tosin muistaa, että palkat ovat keskimäärin 500 euroa/kk. Mutta meininki on ihan toinen, kunnon ruokaa on kaupan pikkumyymälöissä ja hallissa, eikä ravintolassakaan mikään maksa kovin paljoa.

EDIT: Yksi tuote oli tipahtanut kuvasta, eli löytyi lattialta.Leivonnaisia joka lähtöön. Tästä kaupasta hallin alakerran keskivaiheilta saa maailman parhaat perunaleivokset!

Suussasulavan hyvää! Eurolla saapi pari leivosta.
Jees ja löysin tarkemmat leivonnaisputiikin tiedot pussista, eli tässä olkaapa hyvät!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!