keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Denova Pro

Tässä puolalaisen kosmetiikan, ja etenkin Ziajan hurmiossa täytyy esitellä teille saman valmistajan ammattilaissarja nimeltään Denova Pro. Tätä en ole kaupoissa Puolassa nähnyt, joten ilmeisimmin sitä todellakin saa vain hoitoloista sielläkin. Nämä tuotteet ovat Face Helsingiltä, joka tuo tätä ja mm. Ziajaa Suomeen. Myyntipisteet löytyvät myös samoilta sivuilta.

Vasemmalta: Couperosaihon yövoide, Soothing Serum ja Matifying Day Cream (tämä rasvaiselle ja sekaiholle).

Silloin kun rupesin näitä käyttämään, oli naamani sen keväisen väärän lääkityksen jälkitilassa, eli voisin yksinkertaisesti kuvailla sitä sanoin punaiseksilehahtanut perunapelto. Finnejä ja ärtynyt iho ylipäätään. Ne finnit olivat siis oikeasti kuin teini-ikäisellä, ja niiden hoitaminen pois veikin aikaa.

Ihan ensimmäiseksi hämmästyin tuosta päivävoiteesta. Minulla on sen verran rasvainen iho, etten ajatellut, että se imeytyisi noin hyvin, mutta niinpä se teki ja ihon pinta pysyy mattana pitkään. Katsoin INCI-listaa ja yllättävästi sen tehoaine on maitoproteiini. Yleensä en laita meikkivoiteen alle muutakuin jotakin ihohuokosia tasoittavaa (ja silikonipitoista), mutta nyt olen käyttänyt tätä päivävoidetta alla, ja tuntuu siltä, että sillä pysyy kiilto pitkään poissa.

Kokeilin sitten tuota yövoidetta  - ja kyllä se ihoa rauhoittikin, tai ainakaan naama ei punoittanut niin pahasti. Seerumi sopii käytettäväksi molempien voiteitten alla, mutta itse asiassa seerumi sinällään riitti minulle kesällä yövoiteeksi. Kosteuttaa hyvin. Nyt kun on talvikelit ja kasvojen iho tuntuu kuivalta, olen ottanut jokaöiseen käyttöön tuon yövoiteenkin. Kesällä siis käytin vain satunnaisesti. Seerumia laitan nyt kuuriluontoisesti yövoiteen alle.

Summa summarum: Päivävoide on jo saanut pysyvän paikan treenikassissani ja samaten yövoide ja seerumi jäävät käyttöön edelleen. Käyn säännöllisesti kasvohoidossa, ja yleensä kasvoissa on ollut joka kerta aika runsaasti poistettavia miliumeja, joiden takia olen tullut aina hoidosta naama neulanreikiä täynnä. Nyt syksyä kohti miliumit ovat olleet häviämään päin, ja kun viimeksi kävin kasvohoidossa niin niitä ei ollut yhtään. Ilmeisestikin siis kosteutus on ollut hyvä ja ihon pinta päästää oman luonnollisen rasvansa ulos panttaamatta sitä miliumeiksi?


2 kommenttia:

  1. Näyttää olevan useissa kaupungissa tämän sarjan ostopaikkoja.

    VastaaPoista
  2. Niinpä. Kuulin jossain kehuttavan tämän saman merkin käsivoidetta myös, joten kiinnostaisi kokeilla. Ziajan käsivoide ainakin on ihan huippu.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!