perjantai 15. marraskuuta 2013

Ziajan palkittu ja kiitelty kaakaosarja

Suomessa Ziajaa tuo maahan Face Helsinki, jonka sivuilta löytyvät jälleenmyyjät. Ziajan tehtaat sijaitsevat täällä Gdanskissa, ja vaikka hinnat eivät Suomessakaan hirvitä, ne ovat täällä Puolassa sitten vielä ihan eri luokkaa.

Ziajan kaakaosarjan vartalovoide on saanut Elle-lehden palkinnon, enkä yhtään ihmettele. Tässä on kunnon vartalovoide, jonka jäljiltä iho ei jää rasvaiseksi, eikä se myöskään tuoksu niin makealta suklaalta kuin esimerkiksi Body Shopin vastaavanlainen voide. Vieno tuoksu pysyy iholla kauan, sain huomata kun laitoin sitä käsiini aamulla ja nyt illallakin vielä kädet tuoksuvat hyvältä.

Puolassa shoppaillessa joutuu nämä tuotteet ostamaan hiukan arvailemalla, ellei siis osaa kieltä.  Muunkielistä tekstiä ei purkeista löydy.

Voiteessa on mitä ihanin aidon kaakaon tuoksu ja lisäksi siinä on  omega 3 ja 6 -rasvahappoja ja E-vitamiinia. Iho on pehmeä käytön jälkeen, eli tykkään kovin!

EDIT: Siis tämä on todella IHQU! Iho tulee todella pehmeäksi ja tuoksu on todellakin sopivan vieno! Menenpä ostamaan lisää… Pöntöllisen hinta on noin 2,60 euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!