perjantai 22. marraskuuta 2013

Uusi suosikki

Lento oli tänään rutkasti myöhässä, mutta onneksi oli omaa viihdettä mukana, eli katselin Telkku.comin taltiointeja kentän Coffee Cornerissa, jossa netti toimii hyvin eikä tarjoiluissakaan ole moittimista. Onneksi tuli otettua nappikuulokkeet mukaan. Samalla siinä tuli syötyä sämppäri ja "omelette" (kuvassa) runsaan kahvimäärän kera, koska väsytti niin vietävästi.

Ihana "omeletti", jonka sisällä oli kermavaahtoa ja hiukan hilloa! 

Turun päässä tietty ei sitten enää mikään julkinen vimpain kulkenut kakkosterminaalin kautta, joten koko joukko ravasi kamoineen ykkösterminaalille (aikamoinen matka, ainakin jos on kaksi painavaa laukkua mukana). Kohta sinne tulikin dösä. Suosittelen tästä riskistä huolimatta menemään sinne keltsikalla, sillä oman auton säilöminen parkkipaikalla, jossa ei ole edes vartiointia, maksaa maltaita.

Olen tässä hoidellut jotakin kiireisempiä asioita, käynyt kaupassa ja käynyt läpi kynnykselle kasaantuneen postipinon. Taitaa tulla aikainen nukkumaanmeno tänään.

Silti vielä muutama sananen käsivoiteesta, joka onkin jo vilahdellut aiemmissa kuvissa. Kyseessä on Ziajan vuohenmaitokäsivoide, ja nyt muutaman päivän sitä käyttäneenä täytyy sanoa, että se pingahtaa suosikkieni joukkoon, ehkä jopa ihan ykköseksi! Kävin ostamassa sitä Rossmannilta koko hyllyn tyhjäksi, ja liitän yhden tuubillisen jouluarvonnan palkintopakettiin. Tätä todellakin kannattaa kahmia ostoskoriin muutamakin puteli, sillä hinta oli taas kerran ihan olematon. Ziajan tehtaathan sijaitsevat Gdanskissa.

Ziajan vuohenmaitokäsivoide. Tekee kyllä käsistä niin pehmeät ja silkoiset, että!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!