perjantai 8. marraskuuta 2013

Vaateshoppailuja

Miten minusta on ruvennut tuntumaan, että jatkuvasti on menossa alennusmyyntikausi, ainakin vaatekaupoissa? Kesäsesongin loppuunmyynti, mid-term (black Friday) ja sitten jo joulua ennen alkavat ainakin UK:ssa alennusmyynnit ja tilanne repeää sitten tosissaan Tapaninpäivänä. Kevät on osin samaa menoa.

Toisaalta se on kai myös heijastumaa maailman taloudellisesta tilanteesta ja kertoo myös sen, että hinnoissa on ilmaa. Kauhistuneena katselin tänäänkin netissä yhtä Replayn naruvärjättyä teepaidanliparetta, jossa helma roikkui varmaan päärmäämättömänä ja joka ilmeisimmin oli kyhätty kahdesta neliönmuotoisesta kankaanpalasta. Hinta 160 euroa! Tosin siinä oli 30% alennus nyt, mutta silti!

Laitoin omia vaatteitani taas myyntiin. Mm. yhden kauniin tunikamekon, jossa oli upeat värit, mutta tuollaiset puuterivärit vaan eivät minulle sovi, ei vaikka mitä tekisi. Möin pois aiemmin kauniin merenvihreän juhlapuvun, ja pitkään mietittyäni samalle ostajalle tämän kirjaillun laukun. Turhaan sitä täällä säilön. Ostaja oli niin otettu näin kauniista tavarasta, että oli kuulemma purskahtanut kyyneliin kun laukun näki.

Onhan se upea, mutta minulta jää tänäkin vuonna kaikki pikkujoulujuhlat väliin koska  olen poissa maasta tapani mukaan.

Minust aon ihan hyvä tapa kierrättää vaatteita, ja joskus ostan käytettyjä itsekin. Tässä hiukan viimeaikaisia hankintoja.

Debenhamin norsunluunvalkoinen pitsipusero. Ajattelin, että se menee mustan nahkahameen ja jakun kanssa hyvin.

Wallisin pusero. Kivat värit!

Paljetein koristettu tunikamekko. Oli hiukan heräteostos, mutta menee oikein hyvin mustien nahkasaappaiden kanssa. Merkki Definitions.

Tämäkin oli hiukan "vahinko-ostos", mutta voi olla kesällä kiva yllä, tai vaikka uikkareiden päällä. Milloinkohan minä biitsille vaan menisin… Tunikan merkki on Kushi ja värit upeat.

Tadaa! Tässä oma joululahjani, eli Monsoonin Carnaby-tunikamekko puhdasta silkkiä! Olen kuolannut tätä jo jonkin aikaa, ja nyt ajattelin, että nyt tai ei koskaan! Sain tingittyä, vaikka vaate on uusi.

Ja kun ei järkeä ole päässä tippaakaan….Marks&Spencerillä oli tänään päivän ale, ja ostinpa sieltä jotakin "pientä".

Suklaanruskea kashmir-villasekoitetakki. Ja kyllä,  ostin samanmallisen, mutta konjakinvärisen viime syksynä.

Vielä piti saada mekkokin, joka sopii takkiin...

Meillä sitten syödään vaan kaurapuuroa loppuvuosi tämän rahanmenon takia! Erityisen iloinen olen tuosta takista (vaikka en kyllä todellakaan uutta takkia tarvitsisi!) ja hiukan enemmän vielä tuosta Monsoonin silkkitunikasta!

EDIT: Joskus on hyödyllistä tehdä tällainen "shopaholicin lista", himoshoppaajan tunnustukset huomatessaan mihin kaikkeen (turhaan) sitä rahansa pistää. Vaan viisastumisesta ei siitäkään ole kovin takuuta :-(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!