torstai 21. marraskuuta 2013

Ilta ennen kotimatkaa

Pesin hiukan pyykkiä, näissä asunnoissa on yleensä pyykkikone. Mukavampi pakata laukkuun puhtaat vaatteet likapyykin asemesta.

Kävin suorittamassa loput ostokset, lähinnä Ziajaa, jonka tuotteet ovat todella edullisia ja hyviä. Samalla reissulla ostin vielä aamiaiseksi kaksi leivosta (todella dekadenttia, mutta kun näitä paakarinputiikkeja (piekarna) on sitten joka kulmassa.

Leivokset hiukan pääsivät kärsimään kun niitä retuutettiin pussissa ympäri kaupunkia.

Näistä ei kyllä osasta tiedä mitä ne ovat, mutta nuo tummimmat pullot olivat shampoohyllyssä ja nuo putelit, joissa on sarvipään kuva, ovat Ziajan vuohenmaitosarjaa. Pumppupullot luultavimmin vartalovoidetta. Litteä valkoinen, jossa on myös vuohen kuva, on muuten todella hyvää käsivoidetta! Oranssisessa putelissa olevaa jalkavoidetta en ole vielä kokeillut, mutta jos on yhtään samaa luokkaa kuin muut sarjan tuotteet, se on luultavasti todella hyvä!  Vihreä tuubi vasemmalla on oliivikäsivoide ja vihreä pullo oikealla on micellar wateria, johon tykästyin viime reissulla. Minulla on käytössä jasmiinisellaista. Sitten tietty tuota ihanaa kaakaovartalovoidetta piti ostaa ylimääräinen purkki.
Ostosreissun lopuksi menin vielä Tekstyliaan syömään hiukan pidemmän kaavan mukaan. Alkuruoka tosin oli jo niin suuri, että se olisi pelkästäänkin riittänyt.

Grillattua kananmaksaa hedelmillä, jotka nyt olivat sesongin mukaan omenaa. Rapeaa grillattua leipää siinä sivussa, ja siitä oli todella vaikea pitää näppinsä erossa. Söin toisen. 

Herkkuni vasikanlihapullat tillikastikkeessa muusilla. Kesällä annos oli parempi, j´koska se tarjottiin pikkelöidyn, tillillä maustetun ja smetanassa uivan salaatin kera. Namnam, vieläkin sitä ajattelen. Vaan ei ollut huono tämäkään, tykkään tuosta tillistä tässä yhdistelmässä.

Piti sitten vääntää alas vielä jälkkärikin, eli jätskiä, kuivattuja hedelmiä, manteleita ja pähkinöitä kermavaahdolla ja suklaakastikkeella.
Olen muuten ihan unohtanut mainita, että Tekstyliassa saa todella hyviä kotitekoisia limonadeja. Kannattaa kokeilla! Illallinen muuten oli vajaa 15 euroa per lätty.

Takaseinällä pyöriviä muotijuttuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!