perjantai 1. marraskuuta 2013

Liikuntapäiväkirja - 20 viikkoa takana

Tämä viikko se sitten menikin uskomattomalla energialla. Kaikista kummallisinta oli, että jopa tuo rasittava kuntopyörän polkeminen on alkanut sujua  - niin kauan kun salilta löytyy lukemista nokan eteen. Maanantaisin siellä onkin kaikki viikonlopun lehdet, joten olen ottanut tavakseni pitää sen ensimmäisen aerobisen liikuntatunnin silloin. Tosin tuosta aerobisen suorituksen helpottumisesta voi kyllä kiittää ehkä parantunutta kestävyyttäkin ja hyvin suunniteltuja urheilujuomavalmisteita, joilla suoritus helpottuu huomattavasti. Esimerkiksi arginiini on hyvä lisä joka laajentaa verisuonia joten happi pääsee paremmin lihaksen joka kolkkaan.

Torstain salireissu jäi väliin, koska hääräilin kotona. Se ei sinänsä haitannut, koska tänään perjantaina olin jo kukonlaulun aikaan pilatestunnilla, ja sitten iltapäivällä väänsimme vielä salille seurakseni tulleen Corinnen kanssa puntteja ja laitesarjoja. Hauiksia jomottaa mukavasti, mutta onpa viikonloppu aikaa toipua.

Olen edelleen  sitä mieltä, että kotikuntoilijan kannattaa satsata isoon jumppapalloon. Noin 50-60 -senttiseen läpimitaltaan, riippuen tietty käyttäjän pituudesta. Selkävaivaisille voin antaa sen vinkin, että vaihda työtuolisi isoon palloon; siinä EI oikeastaan voi olla huonossa asennossa. Tässä mielessä sanonpa vaan, että satulatuolit  - pyh! Jos olisin TV:n tuijottaja, niin hankkisin jumppapallon, jonka päällä katsella. Samalla voi tietty tehdä muutakin kuin vain istua  - jos siis haluaa.

Mutta nyt lähden emännöimään intialaisia kekkereitä. Piti laittaa salwar kameez ylle, mutta höpötin puhelimessa niin kauan, että en enää ehdi!


Minä poljen, sinä ohjaat, niinkuin tanssi matka käy….vai miten se laulu menikään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!