perjantai 15. marraskuuta 2013

Nahkahansikkaita ostamassa

Ihan älyttömän edullisia, pehmeää nahkaa ja värivalikoima on iso, kuten näkyy. Koju on Gdanskissa Pitkän Torin toisessa päässä, siis siiinä päässä, joka on kauempana rannasta. Seitsemän euroa per pari.

Ostin violetit hanskat ja toisesta kaupasta turkoosin infinity-huivin. Kaupassa oli myös kenkiä myytävänä ja iso joukko äänekkäitä ruotsalaisnaisia niitä sovittelemassa ja taivastelemassa edullisia hintoja. Pitänee käydä tsekkaamassa putiikki uudelleen.


Tuli mieleen, että tässähän onkin hyviä joululahjaideoita!

Missäköhän minäkin vaan hansikkaita käyttäisin? Olen siinä mielessä samanlainen kuin isävainaani, joka kyllä laittoi talvisin ulko-ovesta poistuessaan hansikkaat käteensä, mutta otti ne pois kun alkoi krapsuttaa auton ikkunoita jäästä ja huurteesta. Jostakin syystä olen perinyt saman tavan, eli en tykkää käyttää käsineitä. Isä kyllä piti aina huolen kuitenkin siitä, että koko perheellä oli laadukkaat nahkakäsineet, ja naisilla tietty enemmänkin hansikaspareja. Minä vaan en osaa olla sellaiset kädessä, olkoonkin pakkanen vaikka millainen. Luultavasti äitini saa nämä hansikkaat.

Käyn varmaan hakemassa huomenna kuitenkin itselleni nuo ylemmän kuvan tummemmat beiget, "taupen" väriset hansikkaat.

6 kommenttia:

 1. Ihan pakko mennä tänne shoppailemaan tänään uudelleen!

  VastaaPoista
 2. Luen suurella mielenkiinnolla kaikki sun Gdansk-vinkit :-) shoppailu, syöminen, asuminen, nähtävyydet jne. Kiitos tästä ja kaikista muista!
  terveisin Goldilocks

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OMG! Et ole rekisteröitynyt lukija, joten jouluarvonta menee ohi!

   Poista
  2. Vihdoinkin sain rekisteriöinnin aikaiseksi, kiitos muistutuksesta!

   Poista
 3. Vähän yli puoli vuotta sitten minä, maailmanmatkaaja, suhtauduin jopa suoranaisella ylenkatseella ystävieni Gdansk-innostukseen! Nyt en enää yhtään ihmettele… Ihanan lyhyt lento Turusta tänne ja tämä on kyllä oikein shoppailijan unelmataivas! Lisää juttua seuraa…ajattelin mennä Artus-hotelliin syömään illemmalla.

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!