torstai 14. marraskuuta 2013

Kynsiä ja kynsiä

Välillä olen höpsähtänyt kynsiin ja välillä en. Sensationails on edelleen pitkäkestoisen lomakynnen merkki ja mitä tulee nounoumerkkeihin, jotka joutuu joka päivä uusimaan, niitä ovat ainakin OPI ja Essie. Sikäli en ymmärrä näitten merkkien suosiota.

Nubar tuntuu "terveellisimmältä", vaikka sitä ei taatusti ole mikään kynsilakka. Ei ole ainakaan ftalaatteja, tolueeneja eikä formaldehydejä. Mutta noh, kuvia.Ihan hyvännäköisiä hiekkalakkoja. Jos joku uumoilee, että nämä lakat ovat yhtä hankalia poistaa kuin hilesellaiset, niin voin kertoa, että näin ei ole. Ainakaan, jos laittaa hyvän aluslakan. Ei ongelmaa ollenkaan, eikä ainakaan, jos käyttää Maybellinen lakanpoistoainetta!


Olin kasvohoidossa, ja kosmetologikin kyseli, että oi, mikä tuo lakka on!


Yläpuolella kuvatusta OPIn San Francisco -sarjasta se punaisin sävy. Lohkeilee heti, eli aika surkea kesto. Väri kyllä on kaunis ja nimeltään Peace & Love.

Essien For the Twill of it. OPIn San Francisco -kokoelmassa aikalailla samantapainen väri, mutta kestävyys on samaa luokkaa, eli väri nkuluu jo saman päivän aikana pois kynsien kärjistä. OPIn sävyn nimi on First Date on the Golden Gate.


NUBAR! Ehdoton suosikkini! Väri on Magic Potion, ja päivänvalossa se on todella kaunis, hehkuu sateenkaaren sävyissä, eikä kamera pysty sitä loistoa vangitsemaan ollenkaan. Tämä lakka kestää kynsissä paremmin kuin Essie ja OPI.


Essien Big Spender. Jälleen kerran nätti väri, mutta vain niille, jotka jaksavat puunata kynsiään päivittäin.

2 kommenttia:

  1. Kivoja lakkoja ja kynsiä.Hankalat glitterlakat saa helposti pois foliotekniikalla

    VastaaPoista
  2. Minä tykkään siitä Maybellinen pönttömallin lakanpoistajasta. Sormi vaan purkkiin ja silläaikaa kun lakka liottuu pois, voi vaikka katsella TV:tä tai lueskella jotakin.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!