sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Liikuntapäiväkirja - 23 viikkoa takana & muuta höpinää

Auts että olikin ihanaa nukkua omassa sängyssä unelmankevyen silkkifyllinkipeiton alla ja silkkilakanoissa! Vaikka eivät minunkaan joustinpatjani niin täydellisiä ole, niin kuitenkin tuo Gdanskin sänky ja varsinkin se peitto olivat molemmat aika kamalat.

Niin, viikon liikunnat jäivät kävelemiseksi päivittäin, mutta tämä päivä on ollut todella rivakkaa ja hikistä siivoamista. Olen lajitellut vaatteita pistettäväksi myyntiin ja vietäväksi Punaisen Ristin kirpparille. Aika hyviäkin vaatteita menee sinne, toivottavasti ne onnellistuttavat joitakin ostajia.Se oikeastaan liikunnoista, rivakka siivoaminen jatkuu huomenna, joten hikiliikuntaa nyt sentään kahtena päivänä :)  Ensi viikolla on otettava härkää sarvesta ja mentävä salille joka ikinen päivä. Maanantaina heti aerobista 1h, vähintään. Tämä siksikin, että ranteet ovat edelleen kipeät, eikä niitä ehkä kannata heti punteilla härnätä.

No, venyttelin kuitenkin hiukan netin ääressä tällaista vehjettä, joka on kohtuullisen toimiva kotijumppailuun ja kulkee reissussakin pienessä tilassa mukana. Se on vaan pidemmän päälle hiukan tylsä.


Rotaryklubini puuhaa jäsenvierailua Intiaan parin paikallisen klubin vieraaksi. Samalla reissulla tulisi käytyä myös poliokonferenssissa, jonne tulee väkeä ympäri maailmaa (tämä olisi se best part!!!). Olen miettinyt lähtöä mukaan, mutta reissu on sikäli hankalaan aikaan helmikuun lopulla, ja minulla on nyt kaikenlaisia asioita kesken, joten irroittautuminen pariksi viikoksi ei suju varmaankaan kovin helposti.

Voi jos kohdemaa olisi edes joku muu… Intiaa on sen verran kierretty niin työn kuin privaattimatkailunkin vuoksi. Nuorena se tuntui niin eksoottiselta, mutta sitten työmatkoilla se väenpaljous ja tungos joka paikassa alkoi jo nyppiä. Vaikka olisihan se nyt eksoottista asua intialaisessa kodissa, tai siis kahdessakin, sen matkan aikana.

Mutta noh, pitää miettiä, vaikka se toki pitääkin päättää melko pian. Lentolippujen hinta ei ole mikään ihan pyörryttävä, näköjään hiukan yli 700 euroa.

Mutta nyt silkkinen peti kutsuu ja hommat jatkukoon huomenna.

4 kommenttia:

 1. Silkkitäytetty peitto kiinnostaisi, mistä sitä kannattaisi hankkia? Esim ebayista niitä löytyy vaikka kuinka paljon; voitko suositella jotain erityistä myyjää tai muu nettikauppaa?

  VastaaPoista
 2. Olen omani ostanut Hobby Hallista joskus vuonna kivi ja kirves. Näkyy siellä nytkin olevan silkkitäytteisiä peittoja myynnissä:

  https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/peitteet-ja-huovat/pioni-silkkipeite?#

  Suosittelen kyllä! Ihanan kevyt, ei hiosta ja lämmittää yllättävän hyvin! En tosin tiedä, miten paljon omassa peitossani on täytettä verrattuina näihin, joita HH nyt myy.

  VastaaPoista
 3. Millainen pesuohje silkkipeitossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienopesuohjelmalla koneessa olen pessyt. Nyt noita muuten oli Hobby Hallissa tarjouksessa, silkkitäytteisiä peitteitä.

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!