torstai 28. marraskuuta 2013

Kaupungilla

Tänään oli taas yksi niitä päiviä, jolloin väsymys oli niin suuri, että jäin aamulla vetelehtimään petiin kunnes sitten tulikin kiire.

Kävin klubilla pikaisella visiitillä (oli kyllä hiukan noloa lähteä kesken piirikuvernöörin esitelmän) ja kipitin korkokengilläni sieltä suoraan erään kauneuskeskuksen iltamiin. Siellä oli mm. esittelyssä uusi hyaluronihappifilleri, ja yksi onnekas sai arvalla demonstraatiotyönä ryppyjen täytön.


Ensin laitetaan puudutusvoidetta, ja 15 minuutin kuluttua juonteen pohjalle itse filleri.

Tuo hyaluronitäyttö kuulemma pysyy hyvänä n. 8-12 kk, ja se elvyttää ihon kimmoisuutta lisäämällä omaa hyaluronihapon tuotantoa, joten seuraavan kerran sitä ei tarvitse laittaa yhtä paljoa (?!!).

Tilaisuudessa oli myös miespuolinen kampaamopäällikkö kertomassa tulevasta hiusmuodista. Tämän jälkeen hänen puheillaan sai käydä, jos halusi suosituksia uuteen hiusmalliin. Minua edellä ollut naisihminen sai kuulla pitkästä niskatukastaan, ja siitä, että jakaus on väärällä puolella. Kun istuin tuoliin hänen jälkeensä, niin sain sapiskaa ihan samoista asioista. Kaiketi oikeakätinen vain heittää ja pyyhkäisee otsiksensa oikealle päin miettimättä asiaa sen kummemmin, joten silloin kun minulla on jakaus, niin se on ollut aina vasemmalla.

Hius kuulemma kasvaa aina oikealta vasemmallepäin, ja sitäpaitsi minun päässäni olevia hiuspyörteitä (vai mitä ne nyt ovat?) ei ole hyödynnetty. Väri oli kuulemma hyvä, eikä hän sitä aikoisikaan muuttaa, mutta malli. Hän ehdotti hiukan lyhyempää ja pyöreämpää linjaa takaa, sellaista, joka hiukan pitenisi eteen. Otsis saisi rauhassa kasvaa pois.

Tällä kertaa täytyy sanoa, että olen itsekin joskus ajatellut jotakin sellaista! Sen saisi silti vielä kiinni. OK, leikkausaika varattiin ja ensi tiistraina on malli ihan toisennäköinen. Onneksi minun hiukseni kasvavat kohisten, joten ei haittaa vaikken mallissa viihtyisikään.

Tämä kampaaja oli Moroccanoilin mainosmies, joten minulle laitettiin lähtiessäni näytepullo sitä mukaan. Hän vielä itse tarkisti, että se oli paksutukkaisille tarkoitettua mallia (en tiennytkään, että Moroccanoilia saa eri hiustyypeille). Nyt jos hiukan kelaatte tätä blogia taaksepäin, niin eräässä Livboxissa oli pullo tätä öljyä, enkä oikein tykännyt siitä. Vika saattaa olla siinä, ETTEN käyttänyt sen kanssa lämmintä fööniä, kommentoi kampaaja. Siinä ehkä todellakin syy, sillä en pahemmin jaksa föönailla, koska se on ikuisuusprojekti näin paksulla tukalla.

Moroccanoil-hiusnaamio oli siellä kampaamolistan tarjouksessa ja maksaa 22 euroa. Hitsamandeera kun olisin tuonut sitä Gdanskista, sillä siellä oli Rossmannin hyllyllä koko sarja ja varmaan edullisemmin saatavilla kuin Suomessa!

Kun kipitin sieltä takaisin ostosteni ja lahjojeni kanssa, sattui Forumissa silmiin (turkulaiset HUOM!) Marja Kurjen ystävänmyynti. Huivit ovat valitettava heikkouteni ripsivärien ja käsilaukkujen lisäksi. Kävin katsomassa ja siellä olisi ollut yksi miellyttävän sinisävyinen huivi, mutta pysyin lujana enkä ostanut. Myynti on avoinna huomenna klo 19 ja mielestäni siellä oli aika monipuolisesti tavaraa aina kahvimukeista isoihin villashaaleihin.
Paljon miesten tavaroitakin, huiveja, käsineitä, solmioita, asiapaperisalkkuja jne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!