tiistai 5. marraskuuta 2013

Livbox marraskuu 2013

Se tuli taas, eli Livbox ja tällä kertaa aikalailla 100%:sti minua miellyttävin sisällöin.

Klikkaa suuremmaksi.

Batisten kuivasampoo  - klassikko, ja hyvä kuivashampoo tulee aina käytettyä. Samoin IdHairin Elements Gold Fix it in Place Strong Hairspray. Mukavankokoinen pullo, 80 ml menee vielä lentokoneen käsimatkatavaroissakin. Lisäplussana kiinne on vettähylkivä, joka on sellainen ominaisuus, mitä ei useilla lakoilla ole. Auringon varalle siinä on myös UVB-suoja.

Paketissa oli myös Peppy Galoren Diva-puhdistusöljy. Ihan hyvä sekin, nyt kun olen tuohon Shu Uemuran puhdistusöljyn makuun päässyt. Lisäksi paketti sisälsi Vichyn Idéalia -päivävoiteen (jälleen hyvä matkakoko!) ja Cailap by Mariela Sarkiman meikkisienen. Olin juuri miettinyt jonkin vastaavan ostoa. Sienessä on kaksi puolta, joilla on eri tarkoitus, ks. ylläolevat teksti.

Tarpeellista tavaraa!

4 kommenttia:

 1. Voi, mä olisin kyllä mielelläni testannut tuota Peppy Galorea. Noh, ehkä sekin tulee joskus vielä :) Muutoin siis sama boxi meillä :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihan hirveästi yllätyspaketista, oli aivan ihania tuotteita, joita palan halusta päästä kokeilemaan!! :)

  Mä olin jotenkin aika pettynyt tuohon LivBoxiin, siellä ei ollut mua kiinnostavia tuotteita oikein kuin Academién naamio (joka oli siis vaihtoehtoinen tuote tuohon kasvoöljyyn) ja sitten tuo Vichyn kasvovoide. Suosikki-kuivashampoo on jo löytynyt ja hiuslakkaa käytän harvoin. Meikkisieniäkin on aika iso läjä...

  VastaaPoista
 3. No toivottavasti ylläripaketin tuotteet tulee käytettyä :)

  Joskus olen ajatellut, että joka (ainakin isommalla) paikkakunnalla pitäisi olla vaikka Facebookissa Livboxin tuotteiden vaihtofoorumi, joskus kun toiveet saattavat mennä kovinkin ristiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne tulee käytettyä. :)

   Tuo foorumi on kyllä hyvä idea. :) Tosin, voihan sinne LivBoxin FB-sivulle laittaa muutenkin viestiä, kysyä vaikka haluaako joku vaihtaa jonkun tuotteen. Itse ainakin tossa alkuvuodesta vaihdoin yhen huulipunasävyn päittäin (se Rimmelin Kate Moss -puna) erään toisen kanssa, kun oli valitellut pettymystään. Tämä henkilö jopa tunsi mun kotiseutuni hyvin, niin meni oikein kivuttomasti se huulipunanvaihtoreissu. :)

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!