perjantai 13. marraskuuta 2015

Laneige

Laneige on kosmetiikkabrändi, johon tuolla itäisillä mailla matkustettaessa ei voi olla törmäämättä. Jos sellainen nyt sattuisi reissulla silmään, niin kannattaa piipahtaa sisällekin. Brändin omistaa niinikään korealainen Pacific Amore, ja Laneigen myymälöitä löytyy monestakin maasta. Tästä linkistä lisätietoja.


Luin salilla jotakin (englanninkielistä) akkainlehteä, jossa Laneigen Water Bank -kosteusvoidetta oli suitsutettu todella taivaisiin.
Nyt kun en ole etsinnöistäni huolimatta löytänyt mistään HTH-voidetta, luin tästä mielenkiinnolla, muistaen samalla, että jostakin laatokostani löytyy Laneigen Water Bank Essence -pullo. Toisinsanoen pieni pumppupullollinen ohutta emulsiovoidetta. Mistä lienenkään sen reissusta ostanut.


Eipä siinä viime yöksi naamalle muuta tarvittukaan, tämä pehmitti ja rauhoitti ihoa ihan tarpeeksi. Aamulla iho tuntui kosteutetulta ja värikin oli tasaisempi. Nyt muutaman yön käytön jälkeen pitää varmaan hankkia se voidekin, jos ei muuta niin uteliaisuudesta. Jos tämäkin jo ohuena versiona on hyvää sinällään, niin mahtaa se tosiaan olla kehujen arvoinen (oonkohan hiukan mainoksiin menevä, heh?). Laneigea saa muuten tilattua esimerkiksi Jolsesta edullisesti.

Huom! Minulla on käytössä vanhempi versio, joka sisältää alkoholia! Uudemmassa, EX-versiossa sitä ei ole, vaan INCI näyttää tältä:

WaterButylene GlycolDipropylene Glycol, Cetyl Ethyhexanoate, SqualaneGlycereth-26Cyclopentasiloxane,Camellia Sinensis Leaf Extract, Water (Himalaya Snow Water), Beta-Glucan, GlycerinDimethicone Crosspolymer, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Extract, Musa Sapientum (Banana) Fruit Extract, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit/Leaf/Stem Extract,CyclomethiconePhenoxyethanolTriethanolamineMethylparabenDimethiconeAcrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Ammonum Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer, Carbomer, Honey Extract, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Rhododenron Arboreum Flower Extract, FragrancePhenyl Trimethicone,Saccharide IsomeratePropylparabenDisodium Edta, Pca, SerineSucroseMannitol, Epilobium Fleischeri Extract, Arginne, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Polyglyceryl-8 Stearate, Peg-15 Pentaerythrityl Tetra (Laureth-6 Carboxy-Late), Histidine Hcl, Glylogen, Citrulline, 1, 2-Hexanediol, Soy Sterol Acetate, Yeast ExtractThreonineGlutamic AcidAlanineLysine Hcl, Stearyl Behenate, Magnesium GluconateCalcium Gluconate, Anona Squamosa Seed Extract, Glycine Soja (Soybean) ProteinSilica Dimethyl SilylatePolysorbate 20, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Hydroxypropyl Bispalmitamide Mea, Inulin Lauryl Carbomate, Zinc GluconateSodium Chondroitin SulfateDisodium CocoamphodiacetateMagnesium Aspartate, Atelocollagen, Copper Gluconate.

Mahtaa olla vielä parempaa kosteuttavilta ominaisuuksiltaan kuin vanha versio, sillä alkoholi saattaa ainakin pidemmän päälle kuivattaa ja jopa ärsyttää ihoa (nyt ei kyllä kuitenkaan tullut kokeilussa esiiin mitän sellaista). Joka tapauksessa vettä on seassa aika paljon, kuten listasta näkyy, joten ehkäpä hankin tuon voideversion ja katson, miten se pelittää!

2 kommenttia:

  1. Minäkin olen käynyt paikkakunnan kaupat läpi HTH:n perässä, vaan ei löydy. Maahantuoja oli Cederroth, jolla on nyt tilalla(?) uusi sarja L300. Olisiko korvaajaksi. Mitä sanoisit ainesosista http://l300.fi/tuotteet/kosteusvoiteet/l300-intensive-moisture-vartalovoide/ Kirjoitti tp

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!