keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Livbox, heinäkuu 2016

Livboxkin sitten tuli. Ei niin aikaisessa kuin aiempina kuukausina, mutta kuitenkin. Teemana on tässä kuussa "Suomineidon hellepäiviin".


Ilmeisimmin Livboxin porukka on hankkinut teollisia määriä pinkkiä silkkipaperia, joten tämänkin kuun boxi oli vuorattu sillä sävyllä ;)Ekaksi osui silmiin Lemon Juice & Glycerinin hoitovoide kantapäille. Täsmähoito kuiville ja halkeileville kantapäille oli ihan tervetullut. Tosin koipivoiteita on tälläkin hetkellä odottelemassa käyttöään. Taitaapa olla yksi näitäkin käytössä.

Elivo Arganöljy Käsivoide (miksi muuten tätä ei voi kirjoittaa kuten kuuluisi, eli yhdyssanaksi?) oli myös oikein tervetullut. Sisältää myös rypsiöljyä (!?), glyserolia, aaloeta, panthenolia ja E-vitamiinia. Upposihyvin ihoon, kun kokeilin!

Herbinalta tuli uutuusvartalotuoksu, eli Blue Lagoon. Näitä tuoksuja lienee tullut ainakin yksi aiemminkin.

Boxin jännimmät tuotteet tulivat MsChiciltä: Mineral Primer ja Natural Beauty Foundation, eli Mineraalimeikkivoide. Kerrankin sävy 1N oli ihan oikea! Parabeenitonta ja tuoksutonta kosmetiikkaa. Varsin pieniä ja vajaatäytettyjä tuubeja kyllä olivat, mutta eiköhän noista nyt muutaman kerran kokeile.

Lisäksi boxissa oli pieni näytepussukka Herbinan Aqua Spa - vartaloemulsiota ja Vuokkoset-ohutside sekä pitkäaikaistilaajan ylimääräisenä bonuksena pieni purkki Vitalis-voidetta, joka onkin vanha tuttu.

Oliko saamassasi boxissa samat jutut?

7 kommenttia:

 1. Omaa taas odotellen posti jotain sählää ja luki että voi viivästyä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postin touhu on mennyt kyllä ihan ala-arvoiseksi. Multa on viimeisen puolen vuoden aikana kadonnut postia ja muutakin sählinkiä on ollut.

   Poista
 2. Jos tilaisin tätä boxia ni tää ois kerranki ollu semmonen, että kaikki ois tullu käyttöön lukuunottamatta meikkivoiteita. :D

  VastaaPoista
 3. Pitäisi ehkä alkaa tilamaan tätä boxia. Joulu joka kuukausi :p Suositteletko? :)

  www.lauraheinikki.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän noissa ihan käyttökelpoista sisällystä on. Minä jatkan tilaamistani, koska maksan siitä vain sen alkuperäisen hinnan, eli 13,90. Nythän se on kalliimpi, enkä oikein osaa sanoa, tilaisinko sillä hinnalla. Makuasia, tietty! Joku tykkää sekä meikeistä, että muusta, jollekin taas ovat parhaita ihonhoitotuotteet jne.

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!