keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Viimeisintä hassutusta maailmalta

Kun jokin aika sitten esittelin nuo vihreät kosmetiikkatuotteet (jotka siis kirjaimellisesti näyttivät vihreän värisiltä), tarkastellaanpa tässä toista väriä vaihtavaa kesän suosikkituotetta, joka on mennyt niiin hyvin kaupan, että sitä on ollut välillä jo vaikea saada.


Kiinalainen kosmetiikkamerkki Kailijumei lanseerasi läpikuultavan ja väriä vaihtavan huulipunan, jossa näyttää olevan kukka sisällä. Ohhoh! Nyt jo kulttimaineeseen noussut huulipuna sisältää kultaisten hippujen lisäksi aitoja kukkia, joten se kuulostaa todella herkulliselta vaihtoehdolta (eipä sillä, että sitä maistaisin, tuli vaan olo, että tuollainen pitää saada!).

Punat ovat erittäin pigmenttisiä ja jättävät huulille upean kiillon. Sävy muokkautuu ruumiinlämmön mukaisesti. Eipä ihme, että punat on esimerkiksi USA:ssa viety suorastaan käsistä, ja niille on pre-order -listakin olemassa (KLIKS!). Kuulemma mitä kylmempi ihon lämpötila on, sitä sinertävämpi on sävy. Läpikuultavasta olemuksestaan huolimatta huulipuikko on täyttä pigmenttiä

Dupejakin alkaa jo olla markkinoilla. Esimerkiksi Amazon myy hiukan edullisempaa variaatiota  - tosin näissä ei näköjään ole noita kuuluisia kukkia.


Merkki on Weixinbuy ja siitä voit lukea lisää täältä.

Heräsikö ostohinku?


3 kommenttia:

 1. Ovat kauniita mutta en tiiä sit kuin käytännöllisiä
  virve tais mainita tästä blogissaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, hakusanalla Virve ja Kailijumei postaus löytyikin. Näköjään siinä oli kopioiden kuva, sillä aidon hylsy on punainen ja siitä todella tulee väriä. Pääsin hiukan kokeilemaan ystäväni punaa.

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!