torstai 28. heinäkuuta 2016

Hikeä pukkaa!

Jos ulkona on ollut helle, on se sitä ollut täällä sisätiloissakin. Mukavaahan se olisi vilvoitella raittiissa ilmassa, mutta leikatulle jalalle saa vasta tänään varata. Vain 15 kg, joten edelleen pitää olla ekstravarovainen.

Kipulääkkeiden syöminen tekee hikoamisen vain pahemmaksi. Ainakin parasetamoli/kodeiinikombo saa hien pintaan, luultavimmin sisältämänsä kodeiinin takia. Kodeiini vaimentaa parasympaattista hermostoa, joten sympaattinen puskee päälle...


Tästä päästäänkin seuraavaan asiaan, eli hikoamiseen. Joskus Livboxista tuli iso putkilo Lumenen heleyttävää BB-voidetta vartalolle. En vaan voinut kuvitellakaan käyttäväni sitä, joten se on vieläkin jossakin korkkaamatta.

Kyseessä on siis poispestävä, iholle terveen rusketuksen antava voide. Jos tottapuhuen arvelen hien vievän itseruskettavan voiteenkin antaman värin pois, tai aiheuttavan vähintäänkin epäesteettisiä rantuja ihoon, niin miten tämä sitten voisi pysyä sen kummemmin?

Aina voi tietty yrittää muutaman konstin voimalla. Esimerkiksi hikoavien pintojen (kainalot, polvitaipeet jne.) puuteroiminen talkilla käyttäen isoa ja pehmeää sivellintä kuulemma vähentää riskiä. Minun tapauksessani varmaan talkkia olisi laitettava yltympäri kroppaa.

Sitten sain vieläkin paremman vinkin: suojaa tekorusketuksesi vedenkestävällä aurinkovoiteella! Noniiin, se jo alkoi hiukan toimiakin. Joskin ihoa on tuuletettava koko ajan.

Jos ei mikään muu auta, voi tietty aina vaihtaa vaaleampaan itseruskettavan sävyyn, jolloin raidat ja lionneet läiskät eivät niin selvästi erotu omasta ihonväristä. Hiki on hapanta, joten on myös paras olla käyttämättä varottaviin ihon pintoihin mitään alkoholipitoista, kuten parfyymit.

Hyviä neuvoja, mutta ne eivät saa minua kuitenkaan kokeilemaan tuota Lumenen voidetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!