keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Timanttihiontaa kotona

Saikkarilla on mukava huvitella nettiostosten parissa, koska ulos ei oikein vielä pääse näitten keppien kanssa. Paljon on rahaa mennytkin, ja ostosten mukana hankin myös kotikäyttöisen timanttihiontalaitteen, jonka merkki on Silk'n ReVit.


Ihan hyvältä laitteelta vaikuttaa näin muutaman kokeilukerran jälkeen. Iho suorastaan imaisee hoitovoidetta käsittelyn jälkeen.

Pakettiin kuuluu kolme erilaista hiontapäätä, helllempi hiontapää, karkeampi pää ja sellainen, hieman pienempi pää, jolla voi kaiketi hioa pienempiä pintoja. Koneessa on myös kaksi nopeutta. Se lupaa säännöllisessä käytössä:

* parantaa ihon väriä, rakennetta ja kimmoisuutta
* vähentää aknearpia ja ikääntymisläikkiä
* vähentää juonteita silmien ympärillä (varmaan muuallakin?)
* jättää ihon sileämmän näköiseksi
Ohjeet ovat tarkat ja helpot, tästä alta näkee sen, mihin suuntaan suutinta tulee kuljettaa kuivalla ja puhtaalla iholla.
Laitteessa on hiontapää ja imuri (+vaihdettavia suodattimia), joten ei tarvitse pelätä, että kristallikiteitä lentelisi omiin silmiin (tai jonkin toisen silmään). Kiteitä ei siis käytetä, mikä tekee homman yksinkertaisemmaksi.
Varsin pieni laite toimii verkkovirralla ja mahtuu pieneen tilaan. Mukana tuli pussillinen huopakankaisia suodattimia (musta pussi tuossa etualalla).

Tykkään, että tämä vehje oli aika hyvä ostos, iho tuntuu paljon pehmeämmältä. Nyt on hyvä aika tehdä hionta pari kertaa viikossa, kun ulos en pääse tämän koiven takia. Jos hionnan jälkeen menee ulos, on käytettävä todella suurikertoimista aurinkosuojaa, ettei iho pala tai läiskity.

Gigantista sai ostoksen kylkiäisinä Babylissin letityslaitteen, jolla saa jonkinlaisia kierrelettejä, mutta siitä tulee oma postauksensa, jahka pääsen sitä kokeilemaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!