lauantai 16. heinäkuuta 2016

Lomareissaajan monitoimituote

Jossakin vaiheessa apteekissa piipahtaessa se tuli mieleen, mutta en muistanut ostaa. Opiskeluaikana sitä oli aina kaapissa, ja opiskelukaverini kanssa matkustaessa ei tullut mieleenkään, etttä se olisi jätetty pakkaamatta mukaan.

Nyt taas muistin sen, kun näin tämän Daily Mailin artikkelin. Magnesiamaitoahan siinä mainostettiin, sitä saa hiukan erilaisissa pakkauksissa (ja eri valmistajalta) Suomen apteekeista ja se maksaa muistaakseni hiukan toista kymppiä pullo.


Siinä, missä lomalla helposti menee herkuttelu ja ehkä viininjuontikin hiukan övereiksi, saattavat olla mahavaivat riesana. Ainakin närästys. Magnesiamaito auttaa hyvin siihen ja ruoansulatukseen (ummetuksesta lähtien).

Eikä sekään ole uutta, että Daily Mail sanoo siitä tulevan erittäin hyvän meikinpohjusteen etenkin kuumalla ja hikisellä kelillä. Pitää paikkansa, sen sisältämän magnesiumhydroksidin takia. Tämä aine on hyvä ihon öljyisyyttä vastaan!

Kannattaa kokeilla, sillä jos se hellii vatsan ärtyneitä limakalvoja, se tuskin ärsyttää ihoakaan. Tekstin alusa olevan linkin takana on myös video sen käyttötavasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!