torstai 21. heinäkuuta 2016

Vihreää huulipunaa - ja vielä poskipunaakin?

Kuulostaa hassulta. Käyttäisitkö sinä huulillasi ja poskillasi myrkynvihreää sävyä? Minä en niinkään hämmästynyt tuosta huulipunasta, mutta että poskipuna? Tästä piti ottaa selvää!
Asialla on amerikkalainen firma nimeltä Lipstick Queen, joka on aiemmin lanseerannut vihreän huulikiillon ja vihreän huulipunan. Nyt sitten tämä poskipuna... Sarja on nimeltään "Frog Prince". Osuvaa.
Kun luin tarkemmin asiasta, alkoi hiukan naurattaa. Ei mikään uusi juttu, olen väriä vaihtaviin huulipuniin tutustunut jo teini-ikäisenä Marokossa. Kyllähän väriä vaihtavia tuotteita on monellakin firmalla, mutta väriä vaihtavasta poskipunasta kuulen nyt ekaa kertaa. Vaikka samalla tavallahan se toimii - siis reagoimalla ihon pH-arvoon.

Puna todellakin vaihtaa väriä! Valmistajan mukaan sävy mukautuu käyttäjän ihonväriin. Toisinsanoen, kun hain swatcheja netistä, nuo tuotteet näyttävät joka iholla hiukan erilaisilta, kuitenkin yhtenäinen tekijä on se, että tulos on pinkihtävä. Huulipuna saattaa joidenkin huulilla näyttää vaaleammalta, toisten taas tummemmalta, mutta poskipuna on joka tapauksessa ruusunpunainen, joka sopii kenelle hyvänsä.

Koostumukseltaan puna on silkinpehmeän geelimäistä ja ohutta, mutta kerrostettavaa. Ja kyllä, iholla se näyttää jokaisella ihan oman väriseltä perustuen ihon vaihtelevaan happamuuteen ja omaan pohjasävyyn.

Jos nyt heräsi hinku kokeilla, niin SpaceNK UK:ssa myy näitä, ja toimitusmaksu muualle Eurooppaan on vitosen (puntaa). Nyt kun punnan kurssikin on alhaalla, kannattaa käyttää tilaisuus hyväkseen!

8 kommenttia:

 1. Näin emilynoel83 ja Tatin YouTube -kanavilla näistä postausta jokin aika sitten. Ei ihan hirmuista hinkua ole kokeilla, mutta varmaan jotkut innostuvat tästäkin.

  VastaaPoista
 2. Uskon , että reagoi ihon pH:hon, mutta ihon väriin ei voi reagoida mitenkään. Ihan höpöä siis tämäkin tuote.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomaa: Kirjoitin värin olevan geelimäistä ja ohutta (=läpikuultavaa), joten oma pohjaväri sieltä väkisinkin kuulta alta, joten sikäli sävy on jokaisen naamassa erilainen.

   Poista
  2. Niin toimii mikä tahansa vähäpigmenttinen tuote.

   Poista
 3. Mä tykkään tälläisistä tuotteista, koska ainakin omien kokemusten mukaan sävy pysyy hyvin huulilla kuin stain-punissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä. Muistan sen marokkolaisenkin huulipunan olleen jopa hankala poistaa!

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!